Kiralık Aşk yeni sezon ne zaman başlayacak?

Kiralık Aşk yeni sezon ne zaman başlayacak?
Kiralık Aşk ne zaman başlayacak merak konusu. Star Tv ekranlarında yayınlanan ve en çok izlenen diziler arasında yer alan Kiralık Aşk yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Kiralık Aşk dizisi ile ilgili detaylar...

Kiralık Aşk, başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar ve Levent Ülgen'in paylaştığı Star TV'nin 2015 yapımı romantik komedi dizisidir. Kiralık Aşk, tadı damağınızda kalacak sezon finali bölümü yaz tatiline girmişti.

KİRALIK AŞK NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kiralık Aşk yeni sezona ne zaman başlayacağı hala merak konusu. Heyecanla beklenen Kiralık Aşk yeni bölüm hakkında açıklama yapılırsa anında sayfamızda olacaktır...

KİRALIK AŞK SON BÖLÜM ÖZETİ

Defne ve Ömer kavuştu. Aşk yeniden alevleniyor. Düğün hazırlıkları sürerken beklenmedik bir itiraz, tüm dengeleri alt üst ediyor. Defne ve Ömer’in evliliğine karşı duran kim? Aşıklar inatlaşıyor. Peki, aşk mı gurur mu kazanacak? Çıkan anlaşmazlıklar çözülebilecek mi? Diğer yandan Yasemin ve Sinan’da evlilik için gün sayıyor. Peki vuslata eren kim olacak acaba? Ve nihayet düğün günü! Nefesler tutuldu. Kocaman sürprizler ve beklenmedik gelişmeler kapıda.

KİRALIK AŞK DİZİSİNE SÜRPRİZ TRANSFER

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde Nazlı karakterini canlandıran Müjde Uzman, yeni sezonda Kiralık Aşk'ta rol alacak. ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ geçen sezonun en çok dizilerinden biriydi. Dizide Meryem’le evli ve iki çocuk babası Hızır’ın sevgilisi Nazlı karakterine Müjde Uzman hayat vermişti. Şu sıralar Bodrum’da tatil yapan Uzman, ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni sezon bölümlerinde olmayacak. Uzman’ın yeni adresi belli oldu. Güzel oyuncu bir başka izlenme rekoru kıran diziye transfer oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.