Yeni Şafak yazarlarından Koç'a: Hadi ordan

Yeni Şafak yazarlarından Koç'a: Hadi ordan
Yeni Şafak yazarlarından, “15 Temmuz darbe girişimi laik eğitimin önemini göstermiştir” diyen Ali Koç’a “hadi ordan”lı müthiş cevap:

Yeni Şafak’tan Aydın Ünal, 15 Temmuz dehşetinin laik eğitim adı altında zorbaca sergilenen ayrıştırma ve aşağılamanın neticesi olduğunu belirtirken, Hikmet Genç ise, demokrasiyi Koç gibilerin bugüne kadar hep “yobazlar” olarak görüp dışladığı insanların kurtardığına dikkat çekti.

Yeni Şafak yazarlarından Aydın Ünal “Laik eğitim olsaymış darbe olmazmış!” başlıklı yazısında, şu tespitlerde bulundu:

“Yaşadığımız dehşet, Cumhuriyet tarihi boyunca, laik eğitim adı altında zorbaca, zalimce, ceberutça sergilenen ayrıştırma ve aşağılamanın neticesi değil de nedir?

Sadece eğitimde değil, her alanda, başörtülüyü, namaz kılanı, selam vereni, sakallıyı, köylüyü, yoksulu, dindar Türk ve Kürt'ü dışlayan ve öteleyen bir zihniyet, hainlerin sızma girişimlerine zemin ve bahane üretmiştir.

Bırakın namaz kılan subayı, selam vereni, eşi başörtülü olanı ihraç eden; hatta şehidin başörtülü annesini cenazelere yaklaştırmayan bir Silahlı Kuvvetler, hem bütün millet tarafından sızılması mübah bir kurum olarak görülmüş, hem de hainlerin sızıntılarından kendisini koruyamamıştır.

Başörtülüdür, dindardır, muhafazakardır, İmam-Hatiplidir deyip bu ülkenin çocuklarını dışlamasaydınız; okullardan atmasaydınız, kamu kurumlarında aşağılamasaydınız, acaba bunlar yaşanır mıydı?

Ne yaşadıysak, laiklik adı altındaki ve laik eğitim adı altındaki zorbalık nedeniyle yaşadık.

Buna rağmen, çıkıp da, 15 Temmuz'un laik ve çağdaş eğitimin önemini gösterdiğini savunmak eğer cahillik değilse, doğrudan darbeciliktir.”

HİKMET GENÇ: GERİCİ YOBAZLAR DEMOKRASİYİ KURTARDI KOÇ’UM!

Yine Yeni Şafak’tan Hikmet Genç ise, “Gerici yobazlar demokrasiyi kurtardı Koç’um!...” başlıklı yazısında, şunları kaydetti:

“Laik eğitimle darbeler tarihe gömülürmüş... (Ulan bu millet zaten gömdü, görmediniz mi?!...) Tabii biz Mozambikli'yiz ya, nerden bilecez?!... Bu ülkenin darbeler tarihini de, Kongo Cumhuriyeti'nden öğrendik!...

Yahu, 60 ve 80 darbesi laiklik hassasiyeti ile yapılmadı mı?...

Bin yıl sürecek olan 28 Şubat ultra laik darbe değil miydi?!...

“Ordu Göreve” pankartı açanlar kökten laik rektörler değil miydi?...

Aşağılık FETÖ'nün darbe girişiminde hedef kimdi?...

Cuntacı teröristler Erdoğan'a suikast düzenlemediler mi?...

“Laikliğe aykırı eylemlerin odağı olma” suçlamasıyla hakkında kapatma davası açılan AK Parti değil mi?!...

Kaç defa söyledik bu kaşalotlara hala anlamak istemiyorlar...

Merkez, aynı merkez...

Cuntacılar her zamanki gibi Amerikan Oğlanları... ( Bak şekil -A-, Pensilvanya) Bak Koç'um, 15 Temmuz da gayet laik bir darbe girişimidir...”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.