Sıla'ya karşı tepkiler büyüyor!

Sıla'ya karşı tepkiler büyüyor!
Şarkıcı Sıla'nın 7 Ağustos mitingini "şov" olarak değerlendirmesine karşılık tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor.

 Ziynet Sali ve Burcu Güneş,7 Ağustos mitingini "şov" olarak değerlendiren şarkıcı Sıla'yı sert bir şekilde eleştirdi. Sali, 'Yorumu beni de üzdü. Demokrasi şemsiyesi altındaysak eleştiride ölçülü olmalıyız' dedi.

SANAT DÜNYASINDAN AĞIR ELEŞTİRİ

Sıla'nın "Böyle bir şovun içerisinde olmayacağım" diyerek 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne katılmaması, vatandaşın tepkisini çekmişti. popçuya sanat dünyasından da ağır eleştiriler geldi.
Sıla'nın yakın dostu Ziynet Sali, şöyle dedi: 

"Miting, sanatçısından sporcusuna, basın mensubundan siyasetçisine kadar milletiyle kalp kalbe el ele bütün dünyaya birlik ve beraberliğimizi gösterdiğimiz tarihi bir gündü. Mitinge katılan sanatçıları 'şov yapıyor' olarak göstermek hoş değil. Sıla'nın yorumu beni de üzdü… Demokrasi şemsiyesi altında bir aradaysak sevsek de sevmesek de, eleştiri ve yorumda ölçülü olmalıyız." 

Sali, daha sonra sosyal medyadan yazdığı bu sözleri "Hesabım hack'lendi" diyerek inkar etti.

Burcu Güneş de şöyle dedi:

"Sıla'nın sonradan yaptığı açıklamaları samimi bulmuyorum. Orada şov yapan ünlüler bile olsa, şov her şeyin içinde var. O mitingde önemli olan hepsinin vatan için olmasıydı."

Yapımcı Samsun Demir ise Sıla'yı şu sözlerle eleştirdi: 

"Şov demek, birlik ve beraberlik ruhuna uygun kelime değildi. Konu, sanatçı arkadaşlarını samimi bulmadığı için katılmıyorum noktasına mı geldi? Milletin arasına karışıp gitseymiş... 'Ben katılmıyorum' demesi yeterliymiş."

Sıla'nın en yakın dostu Ziynet Sali, instagram'da yaptığı sert çıkışını bir süre sonra silip daha sonra "Hesabım başkalarının eline geçti" dedi. Ancak kimseyi inandıramadı.

Takvim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.