Beşiktaşlı yıldıza La Liga'dan talip!

Beşiktaşlı yıldıza La Liga'dan talip!
İspanyol kulübü Malaga, geçen sezondan beri bir türlü Beşiktaş’ta beklenen performansı gösteremeyen Denys Boyko’ya talip oldu. Tecrübeli eldiven de ayrılmaya sıcak bakıyor.

Siyah-Beyazlılar’daki geleceği belirsizliğini koruyan Ukraynalı file bekçisi Denys Boyko’ya, İspanya La Liga ekibi Malaga’nın talip olduğu öğrenildi.
 
28 yaşındaki file bekçisi için Beşiktaş’ın kapısını resmen çalan ve satın alma teklifinde bulunan İspanyol temsilcisine yönetimin, bu hafta teknik direktör Şenol Güneş’ten gelecek raporun ardından dönüş yapması bekleniyor. Yeni sezon hazırlıkları sırasında ortaya koyduğu performansla beklenenin altında kalan tecrübeli eldivenin gönderilmesi halinde Beşiktaşlı idarecilerin yeni bir kaleci transferi yapması bekleniyor.
 
YOL HARİTASI ÇİZECEK
 
Boyko’nun da, Türkiye’de aradığı ortamı bulamaması sebebiyle Malaga’dan gelen teklife sıcak bakabileceği öğrenildi. Tecrübeli eldivenin, Tolga Zengin ve Fabricio Ramirez’in arkasında kalacağını düşündüğü, hocasıyla görüştükten sonra transfer sezonu bitmeden kendisine bir yol haritası çizeceği bildirildi.
 
(Fanatik)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.