Bakkal 7 yaşındaki kız çocuğuna tacizde bulundu

Bakkal 7 yaşındaki kız çocuğuna tacizde bulundu
Tekirdağ Çerkezköy ilçesine bağlı Kızılpınar Mahallesinde 20 yaşındaki bakkal M.Ş.T. alışverişe gelen 7 yaşındaki kız çocuğu R.B.'yi, dükkanın arka tarafına çekerek cinsel tacizde bulundu.

Tekirdağ Çerkezköy ilçesine bağlı Kızılpınar Mahallesi'ndeki bir bakkal dükkanında meydana gelen mide bulandıran olayda annesinden aldığı 1 lira ile bakkala giden R.B., bakkal M.Ş.T.'den limonata istedi. Sapık bakkal M.Ş.T. iddiaya göre limonata rafının arka tarafta olduğunu belirterek R.B.'yi arka tarafa çekerek küçük kızı öpüp okşadı ve pantolon ile iç çamaşırını çıkarttı. Ardından da kendi iç çamaşırını çıkarttı. Küçük kız büyük korkuya kapılırken, bu sırada içeri başka bir müşteri girdi. Hemen üstünü giyinen R.B. ise bakkaldan çıktı ve yaşadıklarını annesine anlattı.

BAKKALI BASTILAR

Bunun üzerine çılgına dönen anne S.B. ve yakınları bakkalı bastı.Kendini bakkala kilitleyen M.Ş.T. arka camdan 7 metre yükseklikten atlayarak kayıplara karıştı. M.Ş.T.'nin yakınları ise olayın jandarmaya yansımaması için aileye para teklifinde bulunduğu öner sürüldü.

PSİKOLOG EŞLİĞİNDE İFADESİ ALINDI

İhbar üzerine gelen jandarma ekipleri, karakolda küçük kızın ifadesini psikolog eşliğinde aldı. Jandarma, kaçan M.Ş.T.'yi yakalamak için soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum