Eski Fenerbahçeli Dalian Atkinson polis tarafından öldürüldü

Eski Fenerbahçeli Dalian Atkinson polis tarafından öldürüldü
Bir zamanalr Fenerbahçe'de forma giyen Dalian Atkinson polisle girdiği tartışma sonunda şok aletinin etkisi nedeniyle hayatını kaybetti.

1995-1997 sezonları arasında Fenerbahçe forması giyen İngiliz futbolcu Dalian Atkinson 48 yaşında polisle girdiği tartışma sonucu hayatını kaybetti. 

OLAY NASIL GERÇEKLEŞTİ? 

İngiliz medyasında konu ile ilgili yer verilen haberlere göre, gece 1.30 sularında gelen ve 48 yaşlarındaki bir adamın hayatının tehlikede olduğu bilgisini içeren ihbar üzerine adrese giden polis ekipleri, karanlıkta tehlikedeki adama şok tabancası ile müdahale etti. Bu müdahale ağır ilaç tedavisi gören eski futbolcuya büyük ölçüde zarar vermiş oldu.  
Bölgeye hemen ambulans sevk edildi ancak Atkinson'un durumu ciddileşti ve eski futbolcu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

DALIAN ATKINSON KİMDİR? 

Forvet pozisyonunda oynayan İngiliz oyuncu Dalian Atkinson profesyonel kariyerine 1985 yılında Ipswich Town forması ile çıktığı maç ile başladı. 

1995 yılında Fenerbahçe'ye transfer olan Atkinson, sarı lacivertli forma ile çıktığı 21 maçta 10 kez fileleri havalandırdı. 

Atkinson 22 Ekim 1995'te Galatasaray derbisinde ilk 30 dakikada attığı 3 golle adından söz ettirmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.