Binbaşı Necmettin Tetik hastaneden çıkar çıkmaz görevine döndü

Binbaşı Necmettin Tetik hastaneden çıkar çıkmaz görevine döndü
Şırnak Silopi'de hain PKK'lıların yıkıp yaktığı çatışma bölgesinde mahsur kalan çocuğu nefesiyle ısıtmasıyla tanınan gazi binbaşı Necmettin Tetik tedavi gördüğü hastaneden çıkar çıkmaz görev yeri Adıyaman'a geri dönerek görevine başladı.

 Hain PKK'lı teröristlerle Silopi'de kahramanca girdiği çatışma bölgesinde bir gözünü kaybeden ve tahliye bölgesinde bir çocuğun ellerini ısıtırken görüntülenen gazi binbaşı Necmettin Tetik tedavi gördüğü hastaneden çıkar çıkmaz görev yeri Adıyaman'a geri dönerek görevine başladı.

KÜÇÜK BİR ÇOCUĞUN ELİNİ NEFESİYLE ISITMIŞTI

Adıyaman Jandarma Özel Hareket Tabur Komutanı Binbaşı Necmettin Tetik, ailelerin bölgeden tahliyesini gerçekleştirirken küçük bir çocuğun elini nefesiyle ısıtırken görüntülenmiş, kamuoyunda büyük takdir toplamıştı.

binbasi_necmettin_tetik_gorevine_dondu_1471334595_807.jpg

PKK'LILARIN HAİN SALDIRISINDA BİR GÖZÜNÜ KAYBETMİŞTİ

Binbaşı Necmettin Tetik daha sonra 1 Haziran 2016'da görev aldığı Mardin Nusaybin'deki operasyonda PKK'lıların bir binaya tuzakladığı el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu yaralanmış ve sol gözünü kaybetmişti. O patlamada 1 uzman çavuş şehit olmuş, Tetik dışında 11 güvenlik görevlisi daha yaralanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.