Murat Ülker'den tek cümlelik FETÖ cevabı

Murat Ülker'den tek cümlelik FETÖ cevabı
Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, FETÖ iddialarına babasının sözleriyle cevap verdi.

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, 28 Şubat sürecinden yaklaşık 20 yıl sonra, bu kez 15 Temmuz darbe girişiminin ardından dile getirilen iddialara Yıldız Holding'in amiral gemisi Ülker grubunun kurucusu, babası Sabri Ülker'in sözleriyle cevap verdi.

Murat Ülker, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile ilgili oldukları yolunda sosyal medyada 'trol' olarak nitelenen bazı hesaplarda öne sürülen iddialar üzerine, Sabri Ülker'in 28 Şubat sürecinde "Cemaatlerle işimiz yok" açıklamasını sosyal medya hesaplarından paylaştı.

TEK CÜMLELİK CEVAP
Çok sayıda ekonomi dergisinin yayınladığı servet listelerine 'En zengin Türk' olarak giren Murat Ülker, sosyal medyadaki bazı trol hesaplarda dile getirilen iddialar üzerine babası Sabri Ülker'in 1999 yılında yaptığı bir açıklamayı Twitter'da paylaştı.

Murat Ülker, tweetinde, 'Sabri Ülker (Allah rahmet etsin) 1999'da, yıllar önce söylemiş' diye yazdı ve mesajının altına dönemin gazetelerindeki Sabri Ülker'in açıklamalarını paylaştı.

ff4ra_1471413660_0798.jpg

Sabri Ülker'in sözleri Ülker'in resmi Twitter hesabından da "Ülker dün de, bugün de, yarın da milletimizin ortak lezzetidir. Herkes için Ülker'in teminatı kurucumuzun sözleridir" açıklamasıyla paylaşıldı.

Ülker, 5 Ağustos'ta da yine Twitter hesabından "Sivil demokrasi şehitlerimizin ilk derece yakınlarına destek olmak için işe alımda öncelik vermek istiyorum" açıklaması yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.