Fetullah Gülen'in masörü bilinmeyenleri itiraf etti

Fetullah Gülen'in masörü bilinmeyenleri itiraf etti
Tam 10 yıl boyunca Fetullah Gülen'e masaj yapan Psikolog ve Refleksoloji Uzmanı Esat Başaran FETÖ'nün bilinmeyenlerini açıkladı.

FETÖ lideri Fetullah Gülen'e 10 yıl boyunca masaj yapan Psikolog ve Refleksoloji Uzmanı Esat Başaran FETÖ'nün bilinmeyenlerini açıklayarak önemli bilgiler verdi.

GÜLEN'E DUMANLI ÖNERMİŞ!

 2005 yılında Ekrem Dumanlı bel fıtığı sorunu için kendisine geldiğini açıklayan Başaran, "Fetullah Gülen de aynı rahatsızlığı yaşayınca Dumanlı beni önerdi. 2013 yılındaki 17-25 Aralık Darbe Girişimi'nden sonra Pensilvanya ile bağlantımı kestim. 2012 yılında yine ihanet şebekesinin lideri Gülen'i tedavi için Pensilvanya'daki malikaneye gittim. Bu sırada benim gibi dışarıdan gelen isimleri bir odada topladılar. Bize "Hocanın çok özel misafirleri var. Bunlar bir abla ve abi. Onlar hocayla görüşecek" dendi. Ancak bu doğru değildi. Çünkü abi olarak bahsedilen kişinin Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki abiler olduğunu öğrendim. Pensilvanya'ya 2012'deki ziyaretim sırasında yine ilginç bir olayla karşılaştım. Yüzünde kar maskesi olan biri malikaneye geldi. Bu kişinin TSK içindeki bir general olduğunu öğrendim. Tesadüfen söz konusu kişinin orta boylu beyaz saçlı ve zayıf bir olduğunu gördüm.

ADİL ÖKSÜZ'LE KAVGA ETTİM

Hoca TSK'daki kimseyi yıllarca imam yapmazdı. Bu nedenle askeriyedeki imamları sık sık değiştiriyordu. Ayrıca ordudaki cemaat üyeleri Gülen'i peygamber olarak görüyorlardı. Bir çeşit hipnoz ile Gülen'e direkt bağlıydılar. "Bu adam CIA'yı kullanıyor" diyerek kendilerini motive ederlerdi. Fetullah Gülen, hep mor, siyah ve kahverengi cübbe giyerdi. Ancak kanlı darbe girişiminden önce verdiği sohbetinde haki bir cübbe giymesi tesadüf değil. Darbe gecesi Akıncılar Üssü'nde gözaltına alınıp serbest bırakılan Adil Öksüz ile 2013'te Pensilvanya'daki malikanede karşılaştım. Yan yana odalarda kaldık. Gizli gizli sigara içtiğim için Adil Öksüz bana tepki gösterdi. Ben de karşılık verince malikanedekilerden uyarı aldım.

Bana "Aman Esat bey. O çok önemli bir adam. Sakın onunla kapışma. Yoksa hocayı karşında bulursun" dediler. Gülen'in malikanesine sık sık ABD'li heyetler gelirdi. 2012- 2013'te de bu ziyaretlere tanık oldum. ABD gizli servisi CIA'dan da gelenler vardı. Ayrıca hoca ABD tarafından korunuyordu. Defalarca malikanenin üstünden helikopterler uçurulduğunu gördüm. Türkiye'den kaçan savcıların askerlerin hepsi şu anda hocanın yanında. Çünkü ellerindeki para bitti.

BERBERİ BİLE TÜRKİYE'DEN GİDERDİ

Darbe başarısız olunca hoca krize girmiştir. Gülen sürekli Diazem kullanıyor. Hatta müptelası. Avuç avuç bitkisel ilaç alıyor. En çok Lavanta ve ginseng tüketiyor. Gülen'in kuaförü, dişçisi ve göz doktoru Türkiye'den giderdi. Hatta Gülen'in göz damlasını damlatmak için bile Türkiye'den doktoru çağrılırdı. Kendisi tam anlamıyla bir lüks düşkünüydü. Başkalarının uyguladığı tedavileri kendisi de yapmak isterdi. Çünkü kıskanırdı.

gulen_6212.jpg

SIZINTI'NIN ŞİFRESİ

Gülen, Sızıntı dergisinin fotoğraflarını bizzat kendisi seçerdi. Kapak fotoğraflarını bile belirlerdi. Bu seçimlerde kendisine Doktor Kudret Ünal yardımcı olurdu. Hoca, Sızıntı'yı kullanarak yanına gelemeyenlere, kripto mesaj verirdi. (Geçtiğimiz Mayıs ayında yayınlanan Sızıntı dergisinin kapağında asker kıyafetini andıran bir kişi, bir kapıyı açıyordu. 15 Temmuz'dan önce yayınlanan bu kapak, akıllarda soru işareti bıraktı.)

EKREM DUMANLI TEHDİT ETTİ

2005'in Eylül ayından beri periyodik olarak 3-4 ayda bir Pensilvanya'ya gidiyordum. Her defasında Gülen'in malikanesinde 10 gün kadar kalıyordum. Ancak 17-25 Aralık'taki darbe girişiminden sonra Pensilvanya ile tüm ilişkimi kestim. 2014 yılında gazetenize konuştuktan sonra da Ekrem Dumanlı beni tehdit etti. "Senin ayaklarını kırarım" dedi. O dönemki Zaman gazetesinde adımı kullanıp bir röportaj yayınladı. Ancak ben Zaman'a tek kelime etmedim. Yine hocanın doktoru olan Doktor Kudret Ünal beni Twitter'dan Devlet Ajanı ilan etti.

Esat Başaran, Fetullah Gülen'in Pensilvanya'daki malikanesine gidenler arasında profesörlerin de bulunduğunu söyledi.

HEPSİ VATAN HAİNİ

Fetullah Gülen'e günde 3-4 kez masaj yapıyordum. Seans ücretim 300 dolar kadardı. Her gidişimde 2-3 bin dolar arası para alıyordum. Ancak bunların vatan haini olduğunu bilseydim Gülen'i tedavi etmezdim. Bunların hepsi vatan haini. Bana sapık desinler ama FETÖ'cü demesinler.

TAKVİM.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.