FETÖ'nün siper saldırısı geçen hafta püskürtüldü

FETÖ'nün siper saldırısı geçen hafta püskürtüldü
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan Bakanlar Kurulu toplantısında MİT’in sunumunda FETÖ'nün hükümet üyelerine karşı suikast olasılığının devam ettiği ve siber saldırı konusunda bir girişimin, geçen hafta püskürtüldüğü ortaya çıktı.

FETÖ mensuplarının hükümet üyelerine karşı suikast olasılığı halen sürdüğü ve siber saldırı konusunda bir girişimin geçen hafta püskürtüldüğü MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ın da katıldığı toplantıda ortaya çıktı. Güneydoğu Bölgesinde terörle mücadelede görevli komutanların zaafiyetiyle ilgili çarpıcı örnekler paylaşıldı.

ÖRNEKLER ANLATILDI

Edinilen bilgiye göre, önceki gün yapılan Bakanlar Kurulu toplantısında, FETÖ ile mücadelede gelinen nokta ve elde edilen bilgilere ilişkin brinfig alındı. MİT başta olmak üzere ilgini bürokratların verdiği brifinglerde ilginç bilgiler paylaşıldı. 15 Temmuz darbe girişiminden önce Güneydoğu Bölgesinde görev yapan komutanların, verilen emirler ve paylaşılan istihbaratların gereğini yapmadığına ilişkin örnekler anlatıldı. Bu durum, FETÖ-PKK işbirliğinin önemli kanıtlarından biri olarak yorumlandı.

SUİKAST VE SİBER SALDIRI

Toplantıda, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra bu gruptan gelen tehditlerin henüz ortadan kalkmadığı, önlemlerin devam edeceği bilgisi de paylaşıldı. MİT MüsteşarıHakan Fidan’ın, başta Cumhurbaşkanı olmak üzere hükümet üyeleri, bazı siyasetçiler ve gazetecilere yönelik suikast istihbaratının bulunduğunu, önlemlerin devam edeceğini anlattığı öğrenildi. Devletin bazı kurumlarına siber saldırı tehditinin bulunduğu, bir girişimin de geçen hafta püskürtüldüğü anlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.