Alperen Ocakları'ndan yeni Mustafa Destici açıklaması

Alperen Ocakları'ndan yeni Mustafa Destici açıklaması
Alperen Ocakları'ndan yeni bir açıklama daha yapıldı. Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin yanında oldukları yönünde bir mesaj verildi.

Alperen Ocakları'ndan yeni bir açıklama daha yapıldı. Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin yanında oldukları yönünde bir mesaj verildi.

Alperen Ocakları Genel Başkanı Murat Aslan, çıkan haberlerin asılsız olduğunu ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici’nin yanında olduklarını dile getirdi. Aslan, "BBP ve Alperen Ocaklarını zayıflatmak, kamuoyu nezdinde değerini düşürmek isteyen bir takım odaklar var" dedi.
 
“DİSİPLİNSİZ HAREKETLER”
 
Dün gece geç saatlerde Alperen Ocakları Genel Merkez Yöneticileri, il ve ilçe başkanlarının imzasıyla sahte ve yalan bildiri yayınlandığına değinen Aslan, “Partililer ve Alperen Ocakları teşkilatlarımızca sergilediğimiz darbe karşıtı bu duruşumuzdan rahatsızlık duyan bazı odakların harekete geçtiğini görmekteyiz. Bu suretle ocaklarımız içindeki bir kısım arkadaşlarımızı etkileri altına alarak disiplinsiz davranışlara yöneltildiler” dedi.
 
“DARBECİ ZİHNİYETİ MUTLU ETMEYECEĞİZ”
 
BPP ve Alperen Ocaklarını zayıflatmak ve değerini düşürmek isteyen bir takım odakların olduğunu belirten Aslan, “Partimiz ve Ocağımıza yapılan harici saldırılar karşısında en fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, darbeci zihniyeti mutlu etmekten başka bir işe yaramayacaktır. OHAL şartlarında bu çıkışlarının iyi niyetle değerlendirilmeyeceğini ifade etmek isteriz” dedi.
 
“SİNSİCE AÇIKLAMA YAPILDI”
 
Açıklamayı yapanları gayriahlaki davranışlar içerisinde bulunduklarını dile getiren Aslan, “Daha üç gün önce yapılan istişare toplantısının hemen ardından BBP Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici, Alperen Ocakları Genel Başkanı ve Genel Merkez Yöneticileri ile birlikte fotoğraf veren bu arkadaşlarımız, arkasından böyle sinsi bir açıklama yapmakla ortaya koymuş oldukları disiplinsiz ve gayriahlâkî davranışları ile Alperen Ocakları Genel Merkezinin hiyerarşik yapısını sabote etmekle kalmamış, Genel Başkan, Genel Merkez Yöneticileri ve ülke genelindeki İl Ocak Teşkilatlarımızı hiçe sayan bir duruş ortaya koymuşlardır” dedi.
 
“GENEL BAŞKANIMIZ MUSTAFA DESTİCİ’NİN YANINDAYIZ”
 
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin yanında olduklarını dile getiren Aslan, “Bu itibarla sözümüz ona deklarasyonu yayınlayan kişilerin yetkili birimlerimizce alınan kararın ardından Alperen Ocakları hiç bir ilişkisi kalmamış, bütün görevlerine son verilmiştir. Alperen Ocakları Genel Merkezi ve tüm teşkilat birimleri ile birlikte, Muhsin Başkanımızın izinde, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici'nin yanında olduğumuzu değerli kamuoyumuza ve dava arkadaşlarımıza saygı ile duyururuz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.