Kerimcan Durmaz kimdir?

Kerimcan Durmaz kimdir?
Son zamanlarda sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Kerimcab Durmaz kimdir? Yaptıgı paylaşımlarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Kerimcan Durma hakkında detayları sizler için derledik.

Kerimcan Durmaz henüz  22 yaşında ve  snapchat videoları ile ön plana çıkıyor. Kerimcan Durmaz ne iş yapıyor diye baktığımızda ise o artık bir fenomen Dj olarak çalışmakta. Aynı zamanda farklı planları da olduğunu ekleyen Kerimcan Durmaz büyük bir merak ile takip edilmeye devam ediyor.

Periscope uygulamasında yaptığı yayınlarla fenomen olan Kerimcan Durmaz, hem erkek hem de bayan takipçileri tarafından oldukça sevilen, renkli bir kişilik. Şu anda özellikle Twitter, instagram ve Snapchat gibi sosyal medya platformlarında binlerce takipçiye ulaşmış durumda.

 Kerimcan Durmaz ile alakalı her şey snapchatleri ve paylaşımları ile mi kısıtlı? Elbette değil ! Kerimcan Durmaz, ayrıca oldukça başarılı bir "Make-Up Artist"tir. Mac'de make-up olduğu dönemlerde periscope yayınları ile dikkat çekmeye başlamış sonrasında ise snapchat'i aktif olarak kullanmaya başlamıştır. 
Kerimcan şimdilerde Bodrum ve Çeşme başta olmak üzere bir çok beach'te ve gece kulübünde sahne alıyor. Sahne aldığı mekanlardan kazandığı paralar ile sık sık gündeme gelmeye devam eden Kerimcan Durmaz yaptığı yurtdışı seyahatleri ile de ilgiyi üzerine çekiyor. 

Son olarak Sabri Sarıoğlu2nun eşi Yağmur Sarıoğlu ile yaptığı amerika gezisi ile uzun süre gündemde kalmayı başarmıştır...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.