Elazığ'da patlama meydana geldi

Elazığ'da patlama meydana geldi
Bölücü terör örgütü PKK bu kez de Elazığ'da kahpece saldırdı. Emniyet Müdürlüğü yakınında bomba patlattı. İlk gelen bilgilere göre 3 şehit 3 şehit ve 146 yaralının olduğu açıklandı.

Bölücü terör örgütü PKK bu kez de Elazığ'da kahpece saldırdı. Emniyet Müdürlüğü yakınında bomba patlattı. İlk gelen bilgilere göre 3 şehit ve 146 yaralının olduğu açıklandı.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü yakınlarında patlama meydana geldiği,  olay yerine çok sayıda ambulans sevkedildi. Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Varol patlamanın bombalı araçla gerçekleştirildiği ve Emniyet Müdürlüğü bahçesinde meydana geldiğini söyledi. Varol ayrıca yaralıların olduğunu belirtti.

videogaleri.gif

fotogaleri-002.gif

ELAZIĞ VALİSİ: "PATLAMADA 3 KİŞİ ŞEHİT OLDU, 146 YARALI VAR"

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Emniyet Müdürlüğü’ne bomba yüklü araçla yapılan terör saldırısında 3 polisin şehit olduğunu, aralarında sivillerin de bulunduğu 14’ü ağır, 146 kişinin yaralandığını açıkladı. 

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, bomba yüklü araçla terör saldırısı düzenlenen İl Emniyet Müdürlüğü önüne gelerek, incelemelerde bulundu. Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Zorluoğlu, saldırıda 3 polisin şehit olduğunu, aralarında sivillerin de bulunduğu 14’ü ağır, 146 kişinin yaralandığını belirtti.

Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Varol, yaptığı açıklamada, "Ölü ve yaralı konusunda bir bilgi yok. Bombalı aracın patlamasıyla emniyet müdürlüğü önünde bekleyen araçlar yanmış. Bombanın şiddetiyle belediyeye atıldı zannettik, arada 5 kilometre mesafe var. Patlama emniyet müdürlüğünün bahçesinde meydana geldi" dedi.

YAYIN YASAĞI GELDİ 

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, Başbakanlığın yazısıyla, Elazığ  Emniyet Müdürlüğüne PKK'lı teröristlerce bugün bomba yüklü araçla düzenlenen  saldırıya ilişkin geçici yayın yasağı getirildiğini duyurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.