Halılarda yeni nesil temizlik

Halılarda yeni nesil temizlik
Temizliğe önem veren bay ve bayanlar artık evde halı yıkama derdine bir son verebilir ve temizlikte zirveyi sizlerde yaşayabilirsiniz.

Halılarda biriken tozlarda ne kadar mikroorganizma yaşadığını tahmin edebilir misiniz? Sizlere şöyle söyleyelim bir gr tozda tahmin edilemeyecek kadar çok miktarda mikroorganizma bulunduğunu söyleyebiliriz.  Bir gr tozda yaklaşık olarak 3500-100.000'a yakın mikroorganizma barınmaktadır. Bu organizmalar sizinde tahmin edebileceği gibi yüksek ısıda ölür ve halılarınız bu ısıda temizlenir. Fakat bu sıcaklık evde elde edilebilecek bir sıcaklık değildir. Halı yıkama fabrikalarında var olan dezenfekte havuzları mikropların ölmesine yetecek derecede ısı uygulayıp onları öldürüyorlar. Bu sayede halılarınız hiç olmadığı kadar temiz oluyor.

Ev ve iş yerlerinizde bulunan halılarınızı Ankara ve çevresi için sektöründe bir numara olan Dikmen halı yıkama firmasına gönül rahatlığı ile emanet edebilir ve zahmetsiz temizliğin tadını sizlerde çıkarabilirsiniz. Halılarınızı ücretsiz servisleri sayesinde evinizden alıp halı yıkama firmasına götürüyor ve %100 bitkisel kaynaklı temizlik malzemeleri ve üstün hizmet politikasıyla mükemmel bir temizliğe ulaştırıyor, sizlere tertemiz bir halı olarak sunuyor. Bunu yaparken uçuk kaçık bir fiyatla karşılaşmayacağınızdan adınız gibi emin olabilir ve kalitenin farkını sizlerde yaşayabilirsiniz.

Temizlik işlemleri nasıl yapılır?

Dikmen halı yıkama firması sektörde adını milyonlara duyurmuş bir firma olarak siz değerli müşterilerinin memnuniyeti adına her türlü hizmeti sizlere sunuyor. 15 yıllık bir deneyim sayesinde müşterin tüm endişelerini alıp yerine temizliği ve güveni aşılıyor. Kapıdan rulo şeklinde teslim alınan halılarınız uzman personeller tarafından büyük bir titizlikle temizleniyor. Kalite kontrolü büyük bir dikkatle yapılan halılarınız temizlenmiş onayı aldıktan sonra tekrardan dikkatli bir şekilde rulo haline getiriliyor ve kapınıza kadar teslim ediliyor. Firmanın sizlere sunmuş olduğu hizmet sadece bunlarla sınırlı kalmıyor. Koltuk yıkama, halı yıkama, yorgan yıkama, buharlı halı yıkama ve duvardan duvara olan halılarınız için yerinde halı yıkama hizmeti sunuyor. Halıdaki temizliğin zirvesi olan firma bu ve bunlar gibi daha birçok hizmeti sayesinde temizlikte sizlere kolaylığı sağlamak istiyor. Teknolojinin vermiş olduğu rahatlığı sizlerde yaşamak istiyorsanız firmaya herekehaliyikama.com.tr internet adresinden başvurabilir ve sizlerde bu olanaklardan yararlanabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.