Boydak Holding'e kayyum atandı

Boydak Holding'e kayyum atandı
Kayseri’de kurulu İstikbal, Bellona ve Mondi gibi ünlü markaların içinde bulunduğu BOYDAK Holding’e kayyum atandı.

Kayseri'de kurulu İstikbal, Bellona ve Mondi gibi ünlü markaların içinde bulunduğu BOYDAK Holding'e 5 kişilik kayyum atandı.

YÖNETİM KURULUNU DEĞİŞTİRMİŞTİ

Kayseri'de Boydak Holding Yönetim Kurulu bir süre önce tutuklanarak cezaevine konulan, Şükrü, Bekir ve İlyas Boydak'ın istifaları sonucu yeniden oluşturulmuştu. 

KAYYUM HEYETİ GÖREVİ DEVRALDI

Nöbetçi sulh ceza mahkemesi tarafından İstikbal, Bellona ve Mondi gibi mobilya markaları ile Hes fiber kablo gibi sanayi kuruluşunun da aralarında bünyesinde bulunduğu olduğu Boydak Holding'e  kayyum oyarak avukatlar Ramazan Arslan ve Yurdagül Keziban Kılıç Aksungur, bankacı Ramazan Erikli, mali müşavir Ahmet Ziya Beşparmak, muhasebeci Mustafa Karakaya atandı.

Kayyum heyeti mahkemeden verilen yazıyla birlikte Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin eşliğinde Organize Sanayi Bölgesindeki Merkez Çelik içinde bulunan Boydak Holding binasına giderek, görevi devraldı.

Boydak Holding'de 10 gün önce yeni yönetim kurulu oluşturulmuş ve kamuoyuna duyurulmuştu. Boydak Holding Yönetim Kurulu bir süre önce tutuklanarak cezaevine konulan Şükrü, Bekir ve İlyas Boydak'ın istifaları sonucu yeniden oluştu. 

ŞÜKRÜ, BEKİR VE İLYAS BOYDAK TUTUKLU

Kayseri Sanayi Odası Başkanlığı'nı da yapmakta olan Mustafa Boydak'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlendiği yeni Yönetim Kurulu'nda Yusuf Boydak, Bilal Uyanık, Nazif Türkoğlu, Fethi Ünal, İzzet Sümer ve Mehmet Konuk görev almıştı.

Şükrü, Bekir ve İlyas Boydak'ın istifaları kabul edilerek, Yönetim Kurulu'na Finansman Danışmanı olarak görev yapan Mehmet Konuk da atanmıştı.

Halen Boydak ailesinden  eski yönetim kurulu başkanı Hacı, eski CEO Memduh, Yönetim Kurulu üyelerinden Şükrü, Bekir ve İlyas Boydak FETÖ soruşturması sonucu tutuklu bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.