Ünlü şarkıcı cinayet zanlısı çıktı

Ünlü şarkıcı cinayet zanlısı çıktı
Ankara'nın Gölbaşı ilçesi Velihimmetli Mahallesi'nde bir dere içinde cesedi bulunan İzmir Barosu avukatlarından Onur Evrim Demir’in katil zanlısı ünlü şarkıcı Emrah D. olduğu ortaya çıktı.

Diyarbakır nüfusuna kayıtlı İzmir Barosu avukatı Onur Evrim Demir'in cinayet zanlısı  ünlü şarkıcı Emrah D.  olduğu ortaya çıktı.

ŞARKICI VE İŞADAMI

 

Katil zanlısının yakalanması için çalışma sürerken cinayeti İzmirli şarkıcı ve işadamı Emrah D.'in işlediği belirlendi. Ankara'da oturan Emrah D.'nin evinde yapılan aramada genç avukatın başına vurulan sopanın bir parçası ile kanlı bir elbise bulundu. Gözaltına alınan Dinçer, daha önceden avukatlığını yapan Onur Evrim Demir'in boşandığı eşi ile birlikte olduğu için cinayeti işlediğini itiraf etti. Şarkıcı ve işadamı Dinçer tutuklanarak cezaevine gönderilirken, katil zanlısının telefon kayıtlarını inceleyen polis Emrah D.'nin olaydan hemen sonra avukatı Şükrü A. ile görüştüğünü tespit etti. Avukat Şükrü A. da cinayeti gizlemek suçundan tutuklandı.

SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI
 
Geçtiğimiz 26 Mayıs'ta İstanbul Sarıyer'de denetleme yapan polis ekipleri şarkıcı Emrah D'nin ve şoförü İsmail Arslan'ın içinde bulunduğu aracı durdurmuş, Dinçer ve Arslan yanlarındaki polis kokartlarını göstererek kaçmak istemişti. İki şüphelinin aracında arama yapan polis Glock marka silaha ait 15 mermi kapasiteli üç şarjör, bir pompalı tüfek ve bu tüfeğe ait 46 adet dolu fişek, 100'lük desteler halinde 26 bin 700 Amerikan Doları ile polis telsizi ele geçirmişti. Silahların ruhsatlarının sahte olduğu anlaşılınca gözaltına alınan Arslan tutuklanırken,Emrah D'nin avukatlarının hastaneden aldığı "kapalı yerde kalamaz" raporu üzerine tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. 2002 yılında da ruhsatsız silahla yakalanan ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Emrah D'nin adı aynı yıl korumasının karıştığı bir yaralama olayında azmettirici olarak geçmişti. Emrah D'nin iki yeğenine cinsel saldırıda bulunmak istediği iddiasıyla da halen devam eden bir davasının olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.