Üniversitelerde yılbaşı kepazeliği!

Üniversitelerde yılbaşı kepazeliği!
Başörtüsünün giremediği üniversitelerde yılbaşı için düzenlenen eğlence programlarında dansözler sahne alacak, içki su gibi akacak. Üstelik bu programlar çocuklara da açık. İşte ayrıntıları

Başörtüsü yasağının katı bir şekilde uygulandığı üniversitelerimizde Hıristiyan kültürünün bir parçası olan yılbaşı dolayısıyla alkollü ve dansözlü eğlenceler tertipleniyor. 

Şu ana kadar Gazi Üniversitesi, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, tertipledikleri yılbaşı eğlencelerinde limitsiz içki, dansöz vaat ederek büyük bir skandala imza attılar. 

Ahlaksızlıkta sınır tanımayan organizasyonlara imza atan çok sayıda üniversitenin, alkolün su gibi akacağı eğlencelerinde çocukları da düşünmesi ve onlar için de eğlencede yer ayırması ikinci bir skandal olarak nitelendirildi. 

İşte o duyurular: 

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) tarafından tertiplenen yılbaşı eğlencesi duyurusunda, ŞARAP+RAKI+MEYVE SUYU (SINIRSIZ), Yetişkinler için … YTL, Çocuklar için … YTL gibi ifadeler yer alırken, 

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi tarafından tertiplenen alkollü yılbaşı eğlence duyurusunda da, limitsiz yerli içki ifadelerinin yanında, 0-6 yaş grubu çocuklar ücretsiz, 6-12 yaş grubu çocuklar için de yüzde 5 indirimli gibi bilgilere yer verildi. 

Gazi Üniversitesi tarafından tertiplenen alkollü eğlence duyurusunda ise limitsiz içkinin yanı sıra orayantal(dansöz) hizmeti de dikkat çekti.

Habervaktim.com 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.