Beşiktaş'ta Mario Gomez'in tahtına 5 aday var

Beşiktaş'ta Mario Gomez'in tahtına 5 aday var
Mbokani teklife 'evet' dedi ama Beşiktaş'ın gözü daha yüksekte. Aboubakar'dan da umut kesilmedi. Remy ve Bony'nin yanı sıra, Samuel Eto'o da her an Kartal olabilir.

Forvet transferi konusunda yoğun bir çalışma içinde olan Beşiktaş, 5 alternatif arasında değerlendirmesini yapıyor.

Alanyaspor maçından sonra bu konuda son söz söylenecek. İngiliz basınına göre Kartal'ın golcü adayları arasında en önemli isimler Remy ve Bony. Benteke'nin, Crystal Palace'ye gitmesinden sonra Remy ve Bony için daha istekli ve teklifini iyileştirdi. İddiaya göre Michy Batshuayi'nin Chelsea'ya gelmesinden sonra Bony'nin de formasını 19 yaşındaki Kelechi Iheanacho'ya kaptırması Beşiktaş'ın transferdeki şansını artırdı. İki oyuncu için de Chelsea ve Manchester City'le ön görüşmeler yapan Başkan Fikret Orman, Teknik Direktör Şenol Güneş'in talebine göre tercihini yapacak.

MBOKANI GELDİ, GÖRDÜ, BEĞENDİ

Beşiktaş'ın ön görüşme yapıp anlaşmaya vardığı bir diğer golcü Dieumerci Mbokani de İstanbul'a gelip ön görüşmelerde bulundu. Demokratik Kongo Cumhuriyeti vatandaşı olan Mbokani'nin Beşiktaş'a "Evet" dediği ve İstanbul'u gezip, çok beğendiği belirtildi. Süratli ve fırsatçı bir oyuncu olan Mbokani hava toplarında da son derece iyi. Üstün fizik gücüyle öne çıkıyor. Kongolu oyuncu, geçen sezon formasını giydiği Dinamo Kiev'de 46 maçta 19 gol ve 12 asistlik bir performans sergiledi. Oyuncunun daha önce Gomez'in transfer olduğu Wolfsburg'ta forma giymesi de ilginç bir ayrıntı.

ABOUBAKAR HALA BİR NUMARADA

Gündemde olan bir başka oyuncu Portolu Aboubakar'ı kulübünün satmayacağını açıklamasına rağmen Beşiktaş'ın hala şansı devam ediyor. Kartal, bu oyuncudan da umudunu kesmedi. Son aday ise Antalyasporlu Eto'o. Kamerunlu golcünün kulüpten yüklü miktarda alacağının ödenmediği ve TFF'ye başvurması halinde serbest kalacağı konuşuluyor. Ancak Eto'o iki kulüp arasında gerilim konusu.

(Akşam)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.