Trabzonspor Kasımpaşa maçı ne zaman saat kata hangi kanalda

Trabzonspor Kasımpaşa maçı ne zaman saat kata hangi kanalda
Geçtiğimiz sezon beklenen performansı gösteremeyen Trabzonspor, Kasımpaşa'yı konuk ediyor. Futbolseverlerin merakla beklediği Trabzonspor Kasımpaşa maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Hazırlık döneminin flaş ekiplerinden olan Trabzonspor, kadrosunda bir çok önemli futbolcusuyla yolları ayıran Kasımpaşa ile bu akşam karşı karşıya gelecek. Müthiş karşılaşma öncesi detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında sahasında Kasımpaşa'yı kendi sahasında konuk edecek.

Geçen sezon ligin son haftasında Kasımpaşa'ya 6-0 yenilerek tarihinin en farklı iç saha yenilgisini alan Trabzonspor, 92 gün sonra İstanbul ekibiyle bu kez sezonun açılış maçında taraftar desteği olmadan mücadele edecek.

Transferde kadrosuna Durica, İbanez, Onazi, Castillo, Bero ve Hyun-Jun Suk gibi oyuncuları katan Karadeniz ekibi, yenilenen kadroyla Kasımpaşa karşısına çıkacak.

TRABZONSPOR-KASIMPAŞA MAÇI

Maç tarihi: 20 Ağustos Cumartesi 

Maç saati: 19.30
Stat: Hüseyin Avni Aker Stadyumu
Kanal: Lig Tv'den canlı olarak izlenebilecek

İLK HAFTALAR TARAFTAR YOK

Geçen sezon Fenerbahçe maçında çıkan olaylar sebebiyle sahasında 4 resmi müsabakada seyircisiz oynama cezası alan ve 2 maçlık cezasını tamamlayan Trabzonspor, yeni sezonda da ilk haftalar taraftar desteğini arkasında bulamayacak.

Kasımpaşa ve ligin üçüncü haftasındaki Osmanlıspor maçında taraftarından mahrum kalacak Karadeniz ekibi, beşinci haftada Atiker Konyaspor maçında ise Fenerbahçe maçını izleyen taraftarlardan yoksun kalacak.

MUHTEMEL 11

Karadeniz ekibinin yarınki maça Onur Recep Kıvrak, Zeki Yavru, Durica, Uğur Demirok, Ibanez, Okay Yokuşlu, Onazi, Bero, YusufErdoğan, Castillo ve Muhammet Demir 11'i ile çıkması bekleniyor.

7 HAZIRLIK MAÇINDA TEK GALİBİYET ALDI

Bordo-mavili ekibin konuk edeceği Kasımpaşa ise kadrosunda küçülmeye giderek Andreas Isaksson, Oscar Scarione ve Eren Derdiyok gibi önemli isimlerle yolunu ayırdı.

Yeni sezon çalışmalarına 8 Temmuz'da Bolu'da başlayan lacivert-beyazlılar, oynadığı 7 hazırlık maçında 5 gol atarken, kalesinde 6 gol gördü. Kasımpaşa, bu maçların üçünde gol atarken, dört müsabakada gol sevinci yaşayamadı.

İstanbul temsilcisi son hazırlık maçında ise TFF 1. Lig temsilcilerinden Boluspor'la 0-0 berabere kalarak, son 4 maçından galibiyet alamadan ayrılmış oldu.

Trabzonspor-Kasımpaşa karşılaşması Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 19.30'da başlayacak.

Karşılaşmayı Hüseyin Göçek, yönetecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.