Barcelona Real Betis maçı skor kaç kaç bitti?

Barcelona Real Betis maçı skor kaç kaç bitti?
Barcelona Real Betis maçı şifresiz kanallar var mı, hangi kanalda yayınlanacak. Arda Turan'lı Barcelona maça kilitlendi. İki takımda kazanmak istiyor. Barcelona Real Betis maçı skor kaç kaç olacak merak konusu.

Milli gururumuz Arda Turan'ın da forma giydiği Barcelona bu akşam Real Betis ile kendi shaasında karşılaşacak. La Liga'da ilk maçına çıkacak olan Barcelona'da Brezilyalı golcü Neymar olimpiyatlarda olması nedeniyle bu maçta form agiyemeyeccek. Merakla beklenen Barcelona Real Betis maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Tüm detayları haberimizde bulabilrisniz.

Barcelona 6-2 Real Betis

Barcelona ligde sezonu açıyor. Geçen senenin şampiyonu Barcelona Real Betis maçıyla ligde ilk karşılaşmasına çıkacak. Son olarak İspanya Süper Kupası'nda her iki maçta da eksiklerine rağmen Sevilla'yı yenerek şampiyonluğa uzanan Barcelona Real Betis'i konuk edecek. Temsilcimiz Arda Turan'ın forma giydiği Barcelona Real Betis maçı ne zaman, hangi kanalda canlı izlenebilecek. İşte cevabı.

Barcelona'nın Real Betis maçı 20 Ağustos Cumartesi Günü saat 19.15'te başlayacak ve maç Lig Tv3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

ARDA ÇOK FORMDA

A Milli yıldız Arda Turan Sevilla maçında attığı iki golle 3-0'lık galibiyetin mimarı olmuştu. Karşılaşmanın 10. dakikasında takımını öne geçiren Arda Turan, ikinci yarının hemen başında müthiş bir gole daha imza atarak takımını iyice rahatlattı. Maçın 47. dakikasında ceza sahası dışında topla buluşan Arda, topun gelişine estetik bir vuruşla meşin yuvarlağı kalecinin üstünden aşırdı ve filelerle buluşturdu. Rahat bir oyun sergileyen ev sahibi, 55. dakikada Messi ile durumu 3-0'a getirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca Barcelona, 2-0'ın rövanşında rakibini evinde 3-0 ile geçerek Süper Kupa'yı 13. kez müzesine götürdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.