Görmez’den teröre lanet

Görmez’den teröre lanet
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Gaziantep’teki terör saldırısına lanet okudu.

Prof. Dr. Görmez, "Son günlerde pek çok ilimizde yaşanan terör vahşeti dün gece Gaziantep’te en masum ve en savunmasız, çocuğu ile kadın ve yaşlısı ile birçok vatandaşımızın hayatına kast etmiştir. İnsanlıktan hiçbir nasibini almamış varlıklar, bir düğün gecesini ölüm gecesine dönüştürmüşlerdir" dedi. 

Milletin birliğine ve dirliğine dikkat çeken Prof. Dr. Görmez, "Faili kim olursa olsun, işgal denemeleri, dehşet ve vahşet girişimleri ve yaşanan katliamlar bu aziz milletin varlığını, birliğini ve dirliğini yok edemeyecektir. Bilinmelidir ki bu topraklarda özgürlüğümüzü ve bağımsızlığımızı aziz ve mübarek şehitlerimizin kanına borçluyuz" ifadelerini kaydetti.

"Her şehit bu aziz milleti ölümsüzleştirir"
Hain saldırıda şehit olan vatandaşlara rahmet dileyen Prof. Dr. Görmez, şehitliğin bu millet için önemine dikkat çekti. Prof. Dr. Görmez, "Şehitler ölmez ve masum olan her şehit bu aziz milleti ölümsüzleştirir. Her gazi bu milletin direncine şehadet eder. Milletimize vahşetle yöneltilen her katliam sadece katiller güruhuna yönelecek ilahi gazap ve lanetin artmasına vesile olur. Şehit olan masum vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Başta gazi şehrimiz olmak üzere tüm milletimize başsağlığı diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.