Advocaat: Aziz Yıldırım'la görüşeceğim

Advocaat: Aziz Yıldırım'la görüşeceğim
Süper Lig kariyerine Medipol Başakşehir yenilgisiyle başlayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, karşılaşmayı yorumladı.

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Dick Advocaat, sezona yenilgiyle başlamanın üzücü olduğunu dile getirirken Başkan Aziz Yıldırım ile görüşme yapacaklarını ve transfer sürecini alacakları sistem kararıyla belirleyeceklerini söyledi.

Hollandalı teknik adamın açıklamaları şu şekilde;

"Çok kötü bir sonuç. Maça daha iyi başlamalıydık. Bunu değiştirmemiz gerekiyor. Topa fazla sahip olduk, şanslar da yakaladık. Ama onlar 3. dakikada 1-0 öne geçtiler. Daha sonra 1-0'ı korumak için çok çalıştılar. Biz onu aşamadık. Buna rağmen gol fırsatları yakaladık; ama sezona yenilgiyle başlamak çok üzücü.

Karşı takıma tüm saygımla söylüyorum, çok fazla sayıda oyuncuyla topun arkasında kalmayı tercih eden bir ekip. 1-0'ı korumak için çalıştılar ve bunu başardılar. Gol yollarında yeterince yaratıcı değildik. Biz onlardan daha kaliteli bir takımız. Ancak gördük ki daha az kaliteli takımlar daha kaliteli takımları yenebiliyor.

Buradaki temel sorun, 4-5 gündür buradayım. Bu süreçte 2 maç oynadık. Her maçta pozitif ve negatif bir şeyler görüyorum. Pazartesi günü başkanımızla göreşeceğiz. 4-3-3 mü oynamalıyız, 4-4-2 mi bunu düşüneceğiz. Transferi buna göre yapacağız. Ama bu maçta rakibi kırabilecek, yaratıcığılı gösteremedik. Perşembe günü Shakhtar bunu yapmıştı."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.