Batılıların Türkiye üzerindeki 3 hedefi

Batılıların Türkiye üzerindeki 3 hedefi
Batılıların Türkiye üzerindeki hedefleri neler? Yusuf Kaplan hoca bir bir sıraladı:

Yusuf Kaplan hoca 15 Temmuz darbe girişimi ve ardından artan terör eylemlerini değerlendirirken, Batılıların Türkiye üzerindeki 3 hedefini sıraladı.

Yusuf Kaplan Yeni Şafak’taki yazısında, bu 3 hedefi şöyle ifade etti:

“Batılıların üç hedefi var:

1-Terör örgütlerini kullanarak Türkiye'yi iç savaşın eşiğine sürüklemek...

2-Ardından Türkiye'yi NATO, OECD gibi Batılı kurumlardan ihraç etmek...

3-Son olarak da kaosa sürüklenen, Batılı kurumlardan çıkartılan Türkiye'yi türlü çeşitli bahanelerle işgal etmek!”

Kaplan yazısına şöyle devam etti:

“Türkiye 15 Temmuz saldırısına maruz kaldı! Hiç bir Batı ülkesi, Türkiye'nin yanında olduğunu açıklamadı. Hatta NATO'nun patronu ABD'nin Dışişleri Bakanı John Kerry, “Türkiye'nin NATO'dan çıkarılabileceği" anlamına gelen sözler sarfetti. Sonradan bu açıklamalarından “çarkettiğini" dillendiren sözler söylese de, ok yaydan çıkmıştı bir kere!

Bakın, burada atladığımız ama aslâ atlayamayacağımız çok önemli bir nokta var: NATO, NATO üyesi bir ülkeye saldırı olduğunda, öncelikle bu saldırıya karşı olmak ve böyle saldırıyı önlemekle mükelleftir. Ama böyle bir açıklamanın yapılmış olması, henüz göremediğimiz yakın geleceğe ilişkin Batılıların Türkiye'yle ilgili tezgâhlarının habercisidir.

Nedir bu?

Şudur: Batılılar, taşeron örgütleri kullanarak Türkiye'yi kaosa, iç savaşa sürüklemek, ardından , Türkiye'yi Batı'ya karşı sert söylemler geliştirmeye kışkırtmak, böylelikle Türkiye'yi Batılı kurumlardan çıkarmak ve işgal etmek için bahane oluşturmak istiyorlar!

BÜYÜK TUZAĞA DİKKAT!

Bu, bir tuzaktır. Hem de büyük bir tuzak. Bizim şu ana kadar içine sürüklendiğimiz, yarın ortam iyice gerginleştikçe daha da fazla sürükleneceğimiz hâlet-i ruhiyeyle kolayca düşürüleceğimiz çok büyük bir tuzak!

Bu toplum, bin yıldır dünya tarihini yaptı üç kıtada. Sömürgeleştirilemedi; kimseyi de sömürgeleştirmedi. En zor zamanlarda, toparlandı ve bu zorlukların üstesinden gelmesini çok iyi bildi.

Şimdi tam da böylesi zor bir dönemecin eşiğine sürükleniyoruz: 15 Temmuz saldırısını püskürttük. Batılılar çıldırdılar. O yüzden iç savaş çıkartacak taşeronlarını devreye soktular.

Türkiye'nin projesi, İslâm dünyasını toplayacak İslâm birliği projesi olmak zorundadır. Bu ancak güçlü, köklü maddî ve manevî temellere, imkânlara sahip olduğumuz zaman hayata geçirebileceğimiz Medeniyet atılımıyla gerçeğe dönüşebilir.

Fakat iki asırdır, özellikle de son bir asırdır; İslâm dünyası köle; Batılıların kölesi, işgali altında.

Şu aşamada yapabileceğimiz şey, düşmanlarımızın düşmanlıklarını üzerimize yöneltemeyecekleri çapta zekice ve onları ters köşe yapacak derinlikli stratejiler geliştirmek.

Bunun için de, dalgayı kırıncaya kadar, Batılı kurumlardan çıkmamak! Lanet olsun NATO'suna da, AB'sine de, OECD'sine de! Ama şunu aslâ gözardı edemeyiz: Türkiye'yi Batı kurumlarından çıkarıp, bahane üreterek vuracak hatta işgal edecekler!

Yukarıda da söylediğim gibi, bu bir tuzaktır. Birinci Dünya Savaşı'na da bu tür tuzaklarla itildik ve koskoca altı asırlık çınarı devirdiler; 8-10 yıl içinde tarihten sildiler.

KURTLAR SOFRASI KURULDU, BASİRETİMİZİ KUŞANMA VAKTİ!

Yüzyıl sonra da aynı senaryo sahneleniyor: Kurtlar sofrası kuruldu: Türkiye'ye tuzak üstüne tuzak kuruyorlar. Batılı kurumlardan çıkarılmamız en büyük tuzaktır: Şu aşamada Batılılar, NATO üyesi bir Türkiye'yi aslâ açıkça vuramazlar! Ama NATO'dan çıkarılacak bir Türkiye'nin üzerine hep birlikte çullanırlar ve paramparça ederler -Allah muhafaza!

O yüzden basireti ve feraseti elden bırakamayız! Batılılara nefretimizi büyütürken, dalga kırma aşamasından dalga kurma aşamasına geçmemizi sağlayacak kadar Türkiye'yi de büyütmek, maddî ve manevî temellerimizi sarsılmaz bir şekilde güçlendirmek zorundayız.

Eğer basiretsiz ve ferasetsiz hareket edersek, Türkiye'yi iç savaşa sürüklerler. Türkiye'yi Batı kurumlarından çıkaracak tuzaklar kurar, kışkırtmalar yaparlar; eğer biz de bu tuzaklara düşersek Batılıların topyekûn Türkiye'yi vurmalarının zeminini oluşturmuş oluruz.

Özetle: Tuzaklarla, tezgâhlarla sürdürülen adı konulmamış bir savaş var! Zokayı yutmaz, farklılıklarımızı kaşımaz da kenetlenirsek, bu belâları defeder, bölgemizin önünü açacak büyük bir medeniyet yolculuğuna çıkmaya başlarız -inşallah.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum