Yozgatlılar Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjdeli haberi bekliyor

Yozgatlılar Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjdeli haberi bekliyor
Askeri birliklerin taşınacağı yönünde haberlerin son günlerde yaygınlaşması, zırhlı birliklerin Çankırı’ya gideceği yönündeki iddiaların gündeme gelmesi Yozgat’ın bu yöndeki beklentisini artırdı.

Yozgat’ı sevilen isimlerinden olan Davut Bayram, yaşadığı memleketin askeri birlik talebine dikkat çekmek ve konuyu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletmek için Cuma günü akülü aracıyla Ankara’ya hareket edecek. Bayram’ı bu önemli yolculuğunda Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Özışık yalnız bırakmayacak. 

ANKARA’YA AKÜLÜ SANDALYESİ İLE GİDECEK

AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz’in Mamak’taki zırhlı birliklerin Çankırı’ya gideceğine yönelik açıklamasının ardından Yozgat’ın askerli birlik beklentisi de arttı. Konuya siyasilerden ve kanaat önderlerinden daha çok sahip çıkan Davut Bayram, sosyal paylaşım sitelerinden yaptığı açıklamalarla yetinmeyim Ankara’ya akülü sandalyesi ile gitme kararı aldı. 

1-301.jpg

Yozgat’ın acemi birlik isteğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletmek için 26 Ağustos Cuma günü öğle namazından sonra engelli aracıyla Ankara’ya hareket edecek olan Bayram’a şu ana kadar TSO Başkanı Metin Özışık, Yerel Hizmet-Sen Şube Başkanı Uğur Sağlamer destek verdi. 

Bayram, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: 

“Sevgili kardeşlerim Allah nasip ederse 26 Ağustos cuma namazını müteakip Çapanoğlu Büyük Cami’den Ankara’ya başkomutanımıza acemi birliğimizi istemeye yürüyerek yola çıkacağım. Göze alan herkesi bu yürüyüşe katılmaya davet ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum