Midesinden çıkanlar şoke etti!

Midesinden çıkanlar şoke etti!
Hindistan'da metal bağımlısı 42 yaşındaki adamın midesinden 40 tane bıçak çıkarıldı.

 

 

 

Hintli adamın hastalığının teşhisi, operasyonun planı ve ameliyat ekibini bir araya getirmek 2 gün sürdü.

Hindistan’ın Amritsar şehrinde bir hastanede gerçekleşen ameliyat 5 saat sürdü. Operasyonu gerçekleştiren Jatinder Malhotra konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

"Karşı konulmaz bir metal yeme tutkusu vardı. Bu kadar tecrübeli cerrahlar olmamıza rağmen, biz bile ameliyat sırasında tedirgin olduk. Gerçekten inanılmaz gergin bir süreçti.

Bu tarz cerrahi operasyonlarda küçücük bir hata bile, hastanın hayatını kaybetmesine neden olabilir. Ben 20 yıllık doktorluğum boyunca hiç buna benzer bir durumla karşılaşmadım.”

HAYATIMI KURTARDILAR

Midesinden yaklaşık 18 santimetre boyutunda 40 adet bükülebilir metal bıçak çıkan Hindistanlı adam ise şunları dile getirdi:

“Zaman içinde metal tadından keyif almaya başladım ve bir tür bağlılık geliştirdim. Artık yeni bir insan oldum. Bir daha bıçaklara dokunmayacağım. Ailemi üzdüğüm için çok mutsuzum. Ömrüm boyunca ameliyatımı yapan doktorlara minnettar kalacağım, benim hayatımı kurtardılar."

Doktorların yaptığı açıklamaya göre, evli ve iki çocuklu olan Hintli adamın hayati riski ortadan kalktı fakat rahatsızlığından tamamen kurtulması için psikolojik destek alması gerekiyor.

5632ae55d1f99945dcedcd54458fb8a0_41jpg.jpeg

ajanslar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.