Ekrem Dumanlı darbeyi itiraf etti

Ekrem Dumanlı darbeyi itiraf etti
Terörist başı Gülen’in medya imamı terörist Ekrem Dumanlı bugünkü yazısında darbeyi itiraf etti.

Darbenin arkasında FETÖ’nün olduğunun ortaya çıkmasının ardından binlerce itiraf gelmeye başladı. Bu itiraflardan biri deteröristbaşı Gülen’in medya imamı terörist Ekrem Dumanlı’dan geldi. Dumanlı bugünkü yazısında özetle şunu söylüyor: “Darbeyi bize sempati ile bakan insanlar günlük öfke ve telaş ile yapmış olabilir. Darbeyi gerçekleştiren bu insanlar bizim hepimizi temsil etmez.” Dumanlı yazısında darbeden bir gün önce Fetullah Gülen ile görüşen Adil Öksüz’den ve binlerce itirafçıdan tek kelime bahsetmemesi dikkat çekti.

YÜZLERCE DELİLLE DARBEYİ FETÖ'NÜN YAPTIĞI KESİN

Türkiye FETÖ darbesini konuşurken Fetullahçı alçaklardan itiraflar gelmeye başladı. Bülent Keneş, Emre Uslu, Faruk Mercan ve Tuncay Opçin gibi FETÖ yazarları ilk günden bu yana darbeyi açık açık desteklerken, savcılık ifadeleri, Akıncılar Üssü'nde yakalanan darbenin imamı Adil Öksüz'ün Pensilvanya gezileri, tankın içinden çıkan Fetullahçı polisler, darbeye bilişim desteği veren FETÖ'cü teknisyenler, FETÖ listesinde yer alan askerlerin tamamının darbeye karışması, Fetullah Gülen'in darbe karşıtı halka iftiralar yağdırması ve binlerce delil darbenin arkasında Pensilvanya'nın olduğunu tanıtlıyordu. Bugün bir itiraf da FETÖ'nün medya imamı Ekrem Dumanlı'dan geldi.

ekrem-dumanli-fethullah-gülen-abd.jpg

DUMANLI: DARBEYİ BİZE SEMPATİYLE BAKAN ASKERLER YAPMIŞ OLABİLİR!

 Dumanlı bugünkü yazısında şu cümleler oldukça dikkat çekiciydi.

"Cemaate sempati duyan bazı kişiler bu darbenin bir parçası haline getirilmiş olabilir mi? Maalesef bu risk her zaman söz konusu."

"DARBEYİ BİZİMKİLER YAPMIŞ OLABİLİR AMA BİZİ BAĞLAMAZ!"

Darbenin arkasında Pensilvanya'nın olduğunu kanıtlayan binlerce delile görmezden gelerek okurlarını ve FETÖ'nün beyni yıkanmış müridlerini kandırmaya devam eden Ekrem Dumanlı, "Darbeyi bizimkiler yapmış olabilir ama cemaatin tamamını bağlamaz" diyerek darbeyi itiraf eden Fetullahçı alçaklar kervanına katılıyor:

(Sabah)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.