Galatasaray Karabükspor maçı skor kaç kaç bitti?

Galatasaray Karabükspor maçı skor kaç kaç bitti?
Galatasaray Karabükspor maçı için heyecan dorukta. Tarafarlar Galatasaray Karabüksporun başlamasını bekliyor. Galatasaray Karabükspor maçı skor ve detaylar haberimizde...

Sezona Süper Kupa zaferiyle başlayan Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in ilk maçında evinde Kardemir Karabükspor ile karşı karşıya geliyor.

GALATASARAY 1- 0 KARABÜKSPOR 

Türk Telekom Arena'nın ev sahipliği yaptığı mücadele Sarı-Kırmızılı ekibin cezası sebebiyle taraftarlardan yoksun şekilde oynanıyor.

Hakem Bülent Yıldırım ilk düdüğü çaldı ve maç başladı...

İLK TEHLİKE KARABÜK'TEN

Karşılaşmanın 4. dakikasında Karabükspor gole yaklaşan taraf oldu. Galatasaray savunmasının arkasına iyi sarkan Yatabare, sol çaprazda kaleci Muslera ile karşı karşıya kaldı. Malili forvetin vuruşunda top az farkla dışarı çıktı.

DANY SAKATLIK YAŞADI

Karabükspor'un savunma oyuncusu Dany, 8. dakikada rakibiyle girdiği bir pozisyon sonrası talihsiz bir sakatlık yaşadı. Lacivert-Kırmızılı stoper yerde kalınca oyun durdu. Yapılan tedavi sonrası bir süre kendisini deneyen Dany, maça devam etti. Ardından 16. dakikada yine yerde kalan Kamerunlu defans, oyundan alındı ve Barış Başdaş dahil olduç

BİR TEHLİKE DAHA

Dakika 14'te Karabük yine gole yaklaştı. Ceyhun Gülselam'ın ara pasıyla topla buluşan Yatabare, meşin yuvarlağı içeri çıkardı. Muslera'dan seken topu önünde bulan Poko vuruşunu yaptı, Uruguaylı kaleci bir kez daha gole izin vermedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.