Caner Erkin Galatasaray'a mı geliyor?

Caner Erkin Galatasaray'a mı geliyor?
Manci'nin kovulmasının ardından Hollandalı teknik adam Frank de Boer ile anlaşan Inter'de yeni hocanın gelmesiyle Caner Erkin'in takımdan ayrılması gündeme geldi. Milli oyuncunun Galatasaray ile görüştüğü ve anlaşmaya en yakın Türk kulübü olduğu öprenildi

Inter'in hazırlık döneminde farklı mağlubiyetleri İtalyan hoca Mancini ile yolları ayırmasına neden olurken bu durum en çok Caner Erkin'i etkiledi.

Milli oyuncunun takımdan ayrılma aşamasına geldiği ve Frank de Boer'in geldiği ilk gün Caner'in takıma girmesinin zor olduğunu söylediği iddia edildi.

Beyaz TV'de yayınlanan porgramda Caner Erkin için flaş bir iddia daha ortaya atıldı. Hollandalı teknik direktör Frank de Boer'in Caner'e ırkçılık yaptığı ve Türk olduğu için takımda istemediği öne sürüldü. 

Bu gelişmeler sonrası Caner'in Türkiye'ye yeniden dönme hazırlıkları yaptığı ve Galatasaray ile de yakın temasta olduğu öğrenildi.

RIEKERINK'TEN CANER ERKİN AÇIKLAMASI

Karabükspor maçı sonrasında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink ise, Inter'de devam etmeme durumu oluşan milli oyuncu Caner Erkin'le ilgili yöneltilen soru üzerine, "Caner Erkin iyi bir oyuncu." yanıtını veren Riekerink, Inter Teknik Direktörü Frank de Boer'in ırkçılıkla suçlanması konusunda ise, "Frank de Boer, Galatasaay'da futbol oynadı. Ben de Ajax'tan iyi tanıyorum. Hocalığı bir yana, inanılmaz iyi bir insan. Dünyada ırkçılık yapacak son kişi. Bu mümkün değil." şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.