Muhsin Yazıcıoğlu'nun bacanağı FETÖ'den gözaltına alındı

Muhsin Yazıcıoğlu'nun bacanağı FETÖ'den gözaltına alındı
Teröristbaşı Gülen'in arkadaşı ve merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun da bacanağı olan doktor R.A'nın da aralarında bulunduğu 24 kişi gözaltına alındı.

Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Kahramanmaraş'ta düzenlenen operasyonda aralarında Fethullah Gülen ile aynı medresede okuyan ve arkadaşı olan B.G. ile Muhsin Yazıcıoğlu'nun bacanağı doktor R.A.'nın da bulunduğu 24 kişi gözaltına alındı. 

15 Temmuz darbe girişimi sonrası FETÖ/PDY'ye yönelik başlatılan soruşturma kapsamında Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla polis tarafından sabah saatlerinde çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

1_7452.jpeg

Operasyonda terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen ile aynı medresede okuyan ve arkadaşı olan B.G. ile Muhsin Yazıcıoğlu'nun, daha önce de il imamı olduğu belirtilen Rüstem Çetinkaya'ya yurt dışındayken Kahramanmaraş'taymış gibi sağlık raporu verdiği iddiasıyla gözaltına alınıp adli kontrol şartıyla serbest bırakılan bacanağı doktor R.A.'nın da bulunduğu 24 kişi gözaltına alındı. Evlerinde arama da yapılan şüpheliler, hastanede sağlık kontrolünden geçirilip sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Çok sayıda adrese düzenlenen eş zamanlı operasyon devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.