AVM’de akıl almaz kaza: 1 ölü

AVM’de akıl almaz kaza: 1 ölü
Mecidiyeköy'de bir AVM'nin 6'ıncı katından düşen bir kişi, zemin katta yürüyen başka bir kişinin üzerine düştü, 1 kişi hayatını kaybetti.

Saat 14.00 sıralarında Mecidiyeköy’deki bir alış veriş merkezinde meydana gelen olayda, Cenk T. adlı kişi, AVM’nin altıncı katından bilinmeyen bir nedenle orta boşluktan aşağıya düştü. T., o sırada zeminde yürüyen İ.G.A.’nın üzerine düştü.

 

2 KİŞİ YARALANDI

Durumu gören vatandaşlar, ağır şekilde yaralanan Cenk T. ve İ.G.A. için AVM’ye sağlık ekibi çağırdı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri ile polis, ağır yaralanan iki kişi için yoğun çaba sarf etti. Yaralı halde hareketsiz yatan Cenk T. ile İ.G.A.’ya uzun süre kalp masajı yapıldı. [İstanbul'da bir AVM’de akıl almaz kaza: 1 ölü]

YARALILARDAN BİRİ HAYATINI KAYBETTİ

Yaralılar daha sonra AVM’nin otopark bölümünden giren ambulansa bindirilerek hastaneye sevk edildi. Hastaneye kaldırılan yaralılardan altıncı kattan düşen Cenk.T hayatını kaybederken, üzerine düştüğü İ.G.A’nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Polis, olay ile ilgili soruşturma başlattı.


3_1312_1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.