Fenerbahçe Grashoppers maçı özet, skor kaç kaç bitti?

Fenerbahçe Grashoppers maçı özet, skor kaç kaç bitti?
Fenerbahçe Grasshoppers maçı skor kaç kaç bitti merak konusu. Sarı lacivertli takım merakla Fenerbahçe Grasshoppers maçının özet ve skorunu merak ediyor. Fenerbahçe Grasshoppers maçı geniş özet ve goller haberimizde...

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu rövanş maçında İsviçre ekibi Grasshoppers'ı deplasmanda 2-0 mağlup etti. İlk maçı da 3 - 0 kazanan Sarı-lacivertliler, bu sonuçla adını gruplara yazdırdı. Letzigrund Stadı'nda oynanan maçta temsilcimize galibiyeti getiren golleri 77. dakikada Fernandao ve 84. dakikada Miroslav Stoch kaydetti.UEFA Avrupa Ligi gruplarının kura çekimi yarın Fransa'nın Monaco şehrindeki Grimaldi Forum'da TSİ 14.00'te gerçekleştirilecek.


STAT: Letzigrund 
HAKEMLER: Danny Makkelie, Mario Diks, Hessel Steegstra (Hollanda) 
GRASSHOPPERS: Mall, Lüthi, Pnishi, Rhyner, Antonov, Kareem (Dk. 68 Kamberi), Sigurjonsson, Gjorgjev, Andersen (Dk. 81 Harun Alpsoy), Brahimi, Tabakovic 
FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Van der Wiel, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali Kaldırım (Dk. 73 İsmail Köybaşı), Salih Uçan (Dk. 53 Chahechouhe), Mehmet Topal, Ozan Tufan, Alper Potuk, Stoch, Van Persie (Dk. 68 Fernandao) 
GOLLER: Dk. 77 Fernandao, Dk. 84 Stoch (Fenerbahçe) 
SARI KARTLAR: Dk. 34 Pnishi, Dk. 47 Rhyner (Grasshoppers), Dk. 65 Skrtel (Fenerbahçe)

İŞTE MAÇIN GOLLERİ:
77. dakikada Fenerbahçe, mücadelede öne geçti. Van der Wiel'in ara pasıyla ceza sahası için sağ çaprazda topla buluşan Alper Potuk, kaleciyle karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı. Kaleci Mall'ı geçen top, ağlara gitmek üzereyken çizgi üzerinde dokunan Fernandao, takımını öne geçirdi: 0-1 
79. Alper Potuk'un pasıyla ceza alanı içi sağ çaprazda topla buluşan Mehmet Topal, sert bir şut çıkardı ancak kaleci Mall meşin yuvarlağı kornere çeldi. 
84. dakikada sarı-lacivertliler farkı 2'ye çıkardı. Grasshoppers sahasının ortasında topla buluşan Mehmet Topal, şık bir pasla soldan bindiren Stoch'u topla buluşturdu. Ceza sahası içi sol çaprazda kaleci Mall ile karşı karşıya kalan Slovak futbolcu, düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi: 0-2.

MAÇTAN NOTLAR:
İSMAİL KÖYBAŞI İLK KEZ:
Bu sezon transfer döneminde Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transfer olan İsmail Köybaşı maçın 73. dakikasında Hasan Ali'nin yerine oyuna girerek Fenerbahçe forması ile ilk kez tanışmış oldu.

TRİBÜNLER KARIŞTI
Karşılaşmanın 55. dakikasında maçta olaylar oldu. Grasspphers taraftarı dev bir Fenerbahçe bayrağı açıp yakmaya başlayınca Fenerbahçe tribünleri sahaya yabancı maddeler yağdırdı. Polisin müdahale etmediği Grasspphers'ın küstah taraftarına Fenerbahçe Almanca tezahüratlarla büyük tepki gösterdi...

NEUSTADTER KULÜBEDE
Bu sezon tüm maçlarda 11’de forma giyen Alman asıllı Rus futbolcu Roman Neustadter ilk kez kuübede yer aldı. Teknik direktör Dirk Advocaat başarılı savunma oyuncusunun yerine sakatlıktan kurtulan Kjaer’e yer verdi.

USLU, EKŞİOĞLU VE BALABAN GELDİ
Karşılaşmayı izlemek üzere takım ile birlikte 3 yönetici geldi. İlhan Ekşioğlu, Mahmut Uslu ve Ozan Balaban karşılaşmada takımı yalnız bırakmadılar.  3 yöneticinin yanı sıra bir çok kongre üyesi de takım ile birlikte Zürih’teydi.          

UEFA AVRUPA LİGİ'NDE 42. MAÇ
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde bugüne kadar 41 maça çıktı. Sarı-lacivertliler, statü değişiklikleriyle 2009'da UEFA Avrupa Ligi adını alan organizasyonda yaptığı 41 maçta 22 galibiyet elde ederken, 12 beraberlik, 7 mağlubiyet aldı. UEFA Avrupa Ligi maçlarında 58 kez rakip fileleri sarsan Fenerbahçe, kalesindeki 35 gole engel olamadı.                                 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.