Beşiktaş’ın rakiplerini tanıyalım

Beşiktaş’ın rakiplerini tanıyalım
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde başarılı denilebilecek bir kura çeken Beşiktaş’ın rakipleri Benfica, Napoli ve Dinamo Kiev oldu.

İşte Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinin öne çıkan detayları...

BENFICA’DA TECRÜBE ÖNE ÇIKIYOR

Geçtiğimiz sezon Portekiz şampiyonu olan Portekiz temsilcisini Rui Vitoria çalıştırıyor. Ligindeki iki maç sonucunda bir galibiyet bir de beraberlik alan Portekiz temsilcisi, tecrübeli futbolcularıyla öne çıkıyor. Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi gruplarında Galatasaray ile karşılaşan Benfica, evindeki maçı 2-1 kazandı. Sarı-kırmızılılar TT Arena’daki maçı da 2-1 galip bitirdi. Kadrosunda Julio Cesar, Lisandro Lopez, Pizzi, Mitroglou gibi kaliteli isimleri barındıran Benfica, tehlikeli bir takım olma özelliğini koruyor. Beşiktaş’ın Benfica’dan transfer ettiği Talisca ise rakip takımı tanımak adına Beşiktaş için bir avantaj olacak.

NAPOLİ YILDIZINI KAYBETTİ

İtalya’nın önemli takımlarından olan Napoli’nin en büyük kaybı, Gonzalo Higuain’in Juventus’a gidişi oldu. Arkadiusz Milik ve Piotr Zielinski gibi kaliteli isimleri de kadrosuna katan İtalyanlar’ı Maurizio Sarri çalıştırıyor. Geçtiğimiz sezon Serie A’da kayda değer bir performans gösteren Napoli takımı, ligi şampiyon Juventus’un 9 puan gerisinde 2. sırada bitirmişti. Bir çok kaliteli ismi kadrosunda barındıran Napoli’de Marek Hamsik, Lorenzo Insigne ve Dries Mertens gibi kaliteli ayaklar var.

KIEV ÇOK FORMDA

Grubun zayıf halkası gibi gözüken Dinamo Kiev, dikkat edilmesi gereken takımların başında geliyor. Fiziksel olarak üst düzeyde olan Kiev takımı, ligdeki 5 maçının 5’ini kazandı. Denys Garmash ve Andriy Yarmolenko hücumda takımın kaliteli ayakları.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.