Kemal Kılıçdaroğlu'ndan HDP'ye terör eleştirisi

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan HDP'ye terör eleştirisi
Kemal Kılıçdaroğlu, Demirtaş'ın kendisini arayarak terörü lanetlediğini ancak HDP'nin teröre karşı net bir tavır alması gerektiğini söyledi.

CNN Türk'te Hakan Çelik'in canlı yayın konuğu olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör örgütü PKK tarafından Artvin'de düzenlenen saldırı sonrası yaşadıklarını anlattı.

Çok sayıda geçmiş olsun telefonu aldığını söyleyen CHP Lideri, HDPEş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın da kendisini aradığını belirtti.

Kılıçdaroğlu, Selahattin Demirtaş'ın telefonda 'Terörü lanetliyorum' dediğini aktardı. CHP Lideri, HDP'nin teröre karşı daha güçlü bir söyleme ihtiyacı olduğunu da sözlerine ekledi.

Kemal Kılıçdaroğlu, konuyla ilgili şunları söyledi;

"TERÖRDEN HEPİMİZ ŞİKAYETÇİYİZ"

"Türkiye'nin refahı için benim bir bedel ödemem gerekiyorsa, ben hazırım. Bir canımız var. Bütün kesimlerin teröre karşı bir araya geldiğine inanıyorum. Terörden hepimiz şikayetçiyiz.

SELAHATTİN BEY ARADI

Selahattin Bey beni aradığında 'Terörü lanetliyoruz' diye bir cümle kullandı. Bu değerlidir.

NET BİR TAVIR TAKINMASI DAHA İYİ OLDUR

Teröre tavır konusunda açıklamalarıyla biraz daha net tavır takınması, biraz daha güçlü söylemler kullanması daha iyi olur. HDP'nin parti olarak teröre karşı daha güçlü bir söyleme ihtiyacı var. "

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.