Real Madrid Celta Vigo maçı hangi kanalda, şifresiz kanallar var mı?

Real Madrid Celta Vigo maçı hangi kanalda, şifresiz kanallar var mı?
Real Madrid Celta Vigo maçı hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak merak konusu. Taraftarlar büyük bir heyecanla bu soruların cevaplarını arıyor. Real Madrid Celta Vigo maçı şifresiz kanallar var mı? İşte maç detayları

Real Madrid Celta Vigo maçı hangi kanaldan yayınlanacak? La Liga'da geçen yıl şampiyonluğu son maçlarda ezeli rakibi Barcelona'ya kaptıran Real Madrid, bu sezonu mutlu sonla bitirmek istiyor. Ligin ilk haftasında deplasmanda Real Sociedad'ı 3-0'la geçen başkent ekibinin bu haftaki konuğu Celta Vigo. Peki Real Madrid Celta Vigo maçı hangi kanaldan yayınlanacak? İşte detaylar.

Geçen yılın Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid, La Liga'da evindeki ilk maçına çıkıyor. Real Madrid Celta Vigo maçı hangi kanaldan yayınlanacak? La Liga'da geçen yıl şampiyonluğu son maçlarda ezeli rakibi Barcelona'ya kaptıran Real Madrid, bu sezonu mutlu sonla bitirmek istiyor. Ligin ilk haftasında deplasmanda Real Sociedad'ı 3-0'la geçen başkent ekibinin bu haftaki konuğu Celta Vigo. Peki Real Madrid Celta Vigo maçı hangi kanaldan yayınlanacak? İşte detaylar.

Real Madrid Celta Vigo maçı hangi kanaldan yayınlanacak?real madrid celta vigo ile ilgili görsel sonucu

Real Madrid Celta Vigo maçı yarın (27.08.2016) saat 21.15'te başlayacak ve Lig Tv 3 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Geçen sezon Real Madrid evinde Celta Vigo'yu 7-1 gibi farklı bir skorla mağlup etmişti.

Maçla İlgili İstatistikler

Real Madrid, Celta ile oynadığı son dokuz lig maçının sekizini kazandı ve birini kaybetti 

Real Madrid, Zidane yönetiminde Bernabeu'da oynadığı son 10 lig maçından dokuzunu kazandı ve sadece Atletico Madrid'e kaybetti.

Real Madrid, La Liga'da 13 maçtır kazanıyor ve 1961'de elde ettiği 15 maçlık seriden bu yana lig tarihindeki en iyi ikinci serisini yaşıyor.

1992-93'ten bu yana Celta, ligin ikinci maçlarında sadece bir kez kaybetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.