FETÖ'cüleri gören vatandaştan tepki: 'Köpekler...'

FETÖ'cüleri gören vatandaştan tepki: 'Köpekler...'
Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında bir evde toplantı yaptığı iddia edilen 13 kişi gözaltına alındı

Çanakkale'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, Amerika'ya kaçma hazırlığı yaptıkları ileri sürülen 2 kişinin de aralarında bulunduğu 13 kişi, bir evde toplantı yaparken gözaltına alındı.

Çanakkale'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerinin destek verdiği operasyonda 13 kişi Esenler Mahallesi'nde bir evde toplantı yaparken yakalandı.

Evde yapılan aramalarda, Amerika'ya kaçma hazırlığında oldukları belirtilen FETÖ üyesi iki şüphelinin üzerinde yeşil kart ile pasaport bulundu. Aramalar kapsamında örgüt içindeki kademeleri belirleyen 6 adet 1'er dolar ile bin dolar, 2 bin Euro ve toplam 9 bin TL para, örgüte ait dokümanlar, örgüt içi şifreli konuşma programı ele geçirildi.

Gözaltına alınan 13 kişi, çevik kuvvet minibüsü ile Çanakkale Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne getirildi.

VATANDAŞTAN SERT TEPKİ

Şüpheliler, hastanede yapılan sağlık kontrolünün ardından ifadeleri alınmak üzere Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Polisler tarafından çevik kuvvet minibüsüne bindirilen şüphelileri gören bir vatandaş, tepki göstererek 'köpekler' diye bağırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.