Bahçeli'den flaş Cerablus çıkışı

Bahçeli'den flaş Cerablus çıkışı
MHP lideri Devlet Bahçeli, Cerablus'a düzenlenen operasyonun isabetli ve yerinde olduğunu vurgulayarak "Sonuna kadar destekliyoruz' dedi.

İşte o konuşmadan satır başları:

Coğrafyamızı değiştiremeyiz. Üzerinde yaşadığımız coğrafya kaderimizdir. Bir millet karşısına çıkan bunalım karşısında, haklarını kenara atsaydı, dünyada tarih diye bir şey olamazdı. Asırlardır üzerimizde oyunlar oynanmaktadır ve bundan korkacak halimiz yoktur. Çünkü büyük olmanın kaderinde hedefte olmak da vardır. Yurdumuzu bölme hesapları hiç ara vermeden günümüze kadar gelmiştir. 20 Temmuz 2015'ten bu yana kanımız dökülmektedir. Bu önü arkası çalışılmış, küresel bir saldırının acımasız komplosudur. 

OPERASYON YERİNDE VE İSABETLİDİR

Türkiye bir risk dalgasıyla pençeleşmektedir. Suriye'deki vahşi boğuşma Türkiye'ye yansımakta, etnik ve mezhep kutuplaşması vatanımızda yankılanmaktadır.Türkiye Cerablus'ta bir askeri harekat başlatmıştır. Bordo bereliler ve tanlar sınırın diğer tarafına geçmiş bölge ateş altına alınmıştır.  Askeri müdahale yerinde ve isabetlidir.

ABD PYD VE PKK'YI ARKALIYOR

Cerablus'u DAEŞ'den arındırırken, boşalan alan YPG'nin yerleşmesine hiçbir şart altında müsaade edilmemelidir. Sözde terör kantonları arasındaki bağlantıya müsaade edilmemelidir. ABD Dışişleri Bakanı, PYD'nin Fırat'ın doğusuna geçmeye başladığını söylemiştir. Bu terör örgütü Fırat'ın doğusunda kalsa, batısında kalsa ne olacak. Terör örgütü, terör örgütüdür. ABD, PYD ve PKK'yı açık bir şekilde arkalamakta, kullanmaktadır. Bu katillerin ilave yardımlarıyla Ortadoğu'nun haritasını tekrar çizmeyi amaçlamaktadır.

SONUNA KADAR ARKANIZDAYIZ

FETÖ konusunda ikircikli bir tavır takınan ABD'nin PKK ve PYD'ye bakışı da hastalıklıdır. IŞİD'in elinde bulunan Mare hattının PKK-YPG'ye geçmesi için sinsi bir hazırlık sözkonusudur. Suriye'nin kuzeyinde terör koridoruna sıcak bakmamız milli aklın inkarıdır. Menbiç'in de kontrolü de sağlanmalıdır. Suriye'nin toprak bütünlüğüne saygı çerçevesinde terörle mücadele edilmelidir, vakit terörü bitirme vaktidir. Biz sonuna kadar yanınızdayız, sonuna kadar arkanızdayız. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.