Aziz Yıldırım'dan flaş sözler!

Aziz Yıldırım'dan flaş sözler!
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, gözaltına alınan Hüseyin Çapkın'la ilgili 1 hafta önce "Dönemin Emniyet Müdürü için kimse işlem yapmayacak mı?" diye sormuştu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında eski İstanbul emniyet müdürü Hüseyin Çapkın Çeşme'de gözaltına alındı.

ÇEŞME'DE GÖZALTINA ALINDI

Savcı Mehmet Şenay Baygın'ın talimatı üzerine, eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun da verdiği ifade doğrultusunda Hüseyin Çapkın hakkında gözaltı kararı verdi. Talimat üzerine Çeşme'de bulunan Çapkın'ın evi basıldı.Çapkın, İstanbul'a getirilmek üzere yola çıkarıldı. Çapkın İstanbul dışında Adana, İzmir, Bursa, Gaziantep'te emniyet müdürüğü yapmıştı.

Aynı soruşturma kapsamında Pendik Kaymakamı Osman Tunç, Mülkiye Müfettişleri Gürkan Polat ve Yılmaz Tunç da gözaltına alındı.

"19 MAÇTA ŞİKE VAR" DEMİŞTİ

Hüseyin Çapkın'ın emniyet müdürlüğü yaptığı dönemde yürütülen şike soruşturması ile ilgili "19 maçta şike var" açıklaması yapılmıştı.

"HÜSEYİN ÇAPKIN NEREDE?"

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 24 Ağustos'ta NTV'de 3 Temmuz süreci ile ilgili açıklama yapmış ve "Dönemin Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın için kimse bir işlem yapmayacak mı?" diye sormuştu. Yıldırım, "Evlerden aldılar. Şike, teşvik dediler. Dinlemeler yapıldığında şike ve teşvik suç değildi. Dönemin Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın için kimse bir işlem yapmayacak mı. 19 maç şike olduğunu söylediler" demişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.