Başbakan Yıldırım'dan Ankaralılara metro müjdesi!

Başbakan Yıldırım'dan Ankaralılara metro müjdesi!
Başbakan Binali Yıldırım, Keçiören Metrosu'nun yıl sonunda açılacağı müjdesini verdi. Başbakan Yıldırım proje sonunda Ankara’da raylı sistemin 64 kilometreye ulaşacağını belirtti.

Başbakan Binali Yıldırım, Keçiören Belediyesi önünde halka hitap etti. Başbakan Yıldırım, Keçiören Metrosu'nun yıl sonuna kadar tamamlanacağını açıkladı. Başbakan Yıldırım, "Bütün Keçiören metrosu bittiği zaman Ankara’da raylı sistem 64 kilometreye uzamış olacak. Bundan sonra yolculuk keyfe dönüşecek. Ankaralılara da bu yakışır. Sizler değil misiniz 15 Temmuz’da hainlere karşı dik duran… Keçiören’e bu yakışır, size en iyisi yakışır" ifadelerini kullandı.

Başbakan Yıldırım'ın konuşmasından satır başları;

Bir belediye için bunlar büyük işler ve büyük paralardır. Cumhurbaşkanımız dedi ki bu metroları artık bir an önce bitirelim ve Ankaralıları rahatlatalım. Önce Kızılay, Çayyolu şimdi de Keçiören- Atatürk Kültür Merkezi’ni sene sonunda açacağız. Ne dedik, Keçiören metrosu bu yılın sonunda bitecek. Yıldırım sözü…

"BUNDAN SONRA YOLCULUK KEYFE DÖNÜŞECEK"

Buradan 27 kilometreye kadar da metroyu uzatıyoruz. Haydi hayırlı olsun. Atatürk Kültür Merkezi’nden Kızılay’a da 3 buçuk kilometre kadar uzatıyoruz. Bütün Keçiören metrosu bittiği zaman Ankara’da raylı sistem 64 kilometreye uzamış olacak. Bundan sonra yolculuk keyfe dönüşecek. Ankaralılara da bu yakışır. Sizler değil misiniz 15 Temmuz’da hainlere karşı dik duran… Keçiören’e bu yakışır, size en iyisi yakışır.

Ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sizler her şeyin en güzeline layıksınız. Bizim gurur tablomuz işte burada.

"TÜRKİYE ÇOK BÜYÜK BİR ÜLKE"

Değerli kardeşlerim, Türkiye çok büyük bir ülke, Türkiye’nin bulunduğu konum dünyanın merkezidir. Bundan dolayı herkesin gözü Türkiye’de. Bölgedeki mazlum, hakları ellerinden alınmış ülkelerin umudu da Türkiye’dir. Suriye’de devam eden savaş ve 500 bin masum insan hiç uğruna hayatını kaybetti. 3 milyondan fazla masum, günahsız, kadın-çocuk memleketimize geldi. Onları misafir ettik, bize yakışan da budur. Bu asil millete yakışan da budur.

15 Temmuz'da hain FETÖ örgütünün dersini verdik. Bir yandan terör örgütleriyle mücadele ederken bir yandan da sizin özlem çektiği hizmetleri tamamlamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Türkiye, dünyada yaprak kımıldamazken dünyanın dördüncü büyük köprüsünü Haziran'da açtı. Bursa-İstanbul 45 dakika oldu, onlar konuşur AK Parti yapar. Yetmedi, geçen gün Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü de hizmete açtık. Şimdi de Keçiören metrosunun ayak sesleri gelmeye başladı.

HIZLI TREN AĞI GENİŞLİYOR!

Yeni Ankara Garı da bitmeye yaklaştı. Ankara'dan çıkan biri hızlı trenle seyahat edebiliyor. 2019 yılında Sivas'a kadar İzmir'e kadar hızlı trenle gideceksiniz. Böylece Türkiye nüfusunun 15 büyük şehrimizi Ankara'ya hızlı trenle bağlıyoruz.

METRONUN İLK İSTASYONUNUN ADI ŞEHİTLER İSTASYONU OLDU

Metroda Gazino istasyonu var, ilk istasyon. Bunun adı Şehitler İstasyonu olsun mu? Artık bu istasyonun adı Şehitler İstasyonu'dur, hayırlı uğurlu olsun. Her şey Türkiye için, her şey Ankara için, her şey Keçiören için. Sağolun...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.