Türkiye Rusya maçı skor kaç kaç bitti?

Türkiye Rusya maçı skor kaç kaç bitti?
Türkiye Rusya maçı için nefesler tutuldu. Maçta inanılmaz dakikalar yaşanıyor. Türkiye Rusya maçı skor kaç kaç merak konusu. İşte Türkiye Rusya maçı detayları...

Türkiye hazırlık maçında Antalya Arena'da Rusya ile karşılaşıyor.
İŞTE İLK 11'LER!
Türkiye: Volkan Babacan, Şener, İsmail, Serdar Aziz, Çağlar Söyüncü, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu, Volkan Şen, Emre Mor, Cenk Tosun
Rusya: Akınfeev, Novoseltsev, Kudryashov, Ozdoev, Zhirkov, Miranchuk, Shatov,  Samedov, Tarasov, Berezutskyi, Smolov

Türkiye 0-0 Rusya

TOLGA CİĞERCİ İÇİN EVRAKLAR YETİŞMEDİ
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in milli takıma çağırdığı ve performansını çok beğendiği Tolga Ciğerci, Ay Yıldızlı ekibin oynaması adına evrak işlemlerinin sürmesi nedeniyle Rusya maçının kadrosuna alınamadı

ISLIK SONRASI ANONS!
Rusya Milli Takımı sahaya Çıktığında tribünler ıslık ve protesto edince Antalya Arena Stadında hemen acil bir anons yapıldı.

Federasyon yetkilileri taraftarların Rusya Milli marşı çalınırken Türk misafirperverliğine yakışır şekilde centilmence dinlenmesini istedi.

OLAĞANÜSTÜ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI
Antalya Arena Stadında emniyet görevlisi olan polislerin yanı sıra özel harekat tim ekipleri de mesai yaptı.
Stada giren tüm taraftarlar 3 kontrol noktasından geçerken özellikle protokol, sporcu ve basın tribünü girişinde ve stat çevresinde çok sayıda özel harekat ekibi kuş uçurtmadı. Basın mensuplarının çantaları dahi didik didik arandı.

15 TEMMUZ ŞEHİT AİLELERİ FONUNA DESTEK
Türkiye A Milli Takımının Rusya ile oynadığı maç öncesinde Antalya Arena Stadında 15 Temmuz şehitleri için " Şehitler ölmez, Vatan bölünmez" yazılı dev bir koreografi yapıldı.

Türkiye-Rusya maçının tüm gelirlerini 15 Temmuz Şehit Aileleri fonuna bağışlayan Türkiye Futbol Federasyonu ayrıca bu fona 5 milyon TL de yatırılarak destek verildiğini 90 dakika önce açıkladı.

90 dakika öncesinde 15 Temmuz gecesi hayatını kaybeden şehitlerin isimleri skorbordda yazıldı.

TÜRKİYE İLE RUSYA 18 YIL SONRA KARŞILAŞACAK
A Milli Futbol Takımı, bugün Antalya'da ağırlayacağı Rusya ile 18 yılı aşkın süre sonra karşılaşacak. Milliler, FIFA 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 5 Eylül'de oynayacağı Hırvatistan maçı öncesi, organizasyonun finallerine ev sahipliği yapacak Rusya ile bugün Antalya Stadı'nda karşı karşıya gelecek. İki ülke A milli futbol takımları, geçmişte iki kez özel maçlarda karşılaştı. 20 Nisan 1994'te Bursa'da yapılan maçı Rusya 1-0 kazandı. 22 Nisan 1998'de bu kez Moskova'da yapılan müsabakada Rusya aynı skorla galip geldi. Milliler, 22 yıl sonra ağırlayacakları Rusya karşısında üçüncü randevuda ilk galibiyeti almayı hedefliyor. Öte yandan Türkiye, SSCB döneminde rakibiyle yaptığı 15 maçın 12'sini kaybetti, 3'ünü kazandı. Bu müsabakalarda sadece 8 gol atabilen ay-yıldızlı ekip, kalesinde 30 gole engel olamadı.

FATİH TERİM'LE 127. MİLLİ MAÇ
Özel maçta bugün Antalya'da Rusya ile karşılaşacak A Milli Takım, teknik direktör Fatih Terim yönetiminde 127. müsabakasına çıkacak. A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktörlüğün yanı sıra yeni dönemde Türkiye Futbol Direktörü sıfatıyla görev yapan Terim, ay-yıldızlı ekipte, bir maçlık ilk deneyimi hariç, üçüncü kez görev yapıyor. Milliler, Fatih Terim yönetiminde oynadığı 126 maçta biri hükmen olmak üzere 66 galibiyet aldı. Ay-yıldızlı ekip, Terim'in saha kenarında yönettiği 64'ü özel, 62'si resmi maçlarda 29 kez berabere kaldı, 31 kez de mağlup oldu. Terim yönetiminde, 3'ü Yunanistan karşısındaki hükmen galibiyetten doğan 191 gol atan milliler, kalesinde ise 132 gol gördü.

MİLLİ MAÇIN GELİRLERİ, ŞEHİTLERİN AİLELERİNE BAĞIŞLANACAK
A Milli Futbol Takımı'nın, Rusya ile bugün Antalya'da yapacağı özel maçın gelirleri 15 Temmuz şehitlerinin ailelerine bağışlanacak. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, karşılaşmanın tüm gelirlerinin 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Dayanışma Fonu'na bağışlanmasının kararlaştırıldığı bildirildi. Türkiye-Rusya karşılaşması hasılatının yanı sıra 5 milyon liralık ek bir yardımın da fona aktarılacağı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.