Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu sürprizi!

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu sürprizi!
Fenerbahçe yönetimi, yaz transfer döneminin kapanmasına saatler kala büyük bir bomba patlatmak için sürpriz bir girişimde bulundu.

Fenerbahçe, 2015 yazında taraftarların itirazlarına karşın yolları ayırdığı eski kaptanı Emre Belözoğlu'nun kapısını çaldı. Bir yıllık teklifin yanı sıra sözleşme bitiminde Dick Advocaat'ın yardımcılığı teklif edilen tecrübeli orta saha geri dönme fikrine sıcak baktığını iletti.

Emre'nin olumlu yaklaşımı üzerine Başakşehir Kulübü ile temasa geçilirken, son dakika sürprizine Abdullah Avcı'nın itirazı engel oldu. Avcı, Emre'nin yeni sezon planlarında önemli rol oynayacağını belirterek ayrılmasına izin vermedi.

GELECEK PLANLARINDA YER ALIYOR

Fenerbahçe idarecilerinin gerçekleşmeyen 10 numara transferi sonrası Dick Advocaat'ın yüzünü orta sahaya Emre Belözoğlu takviyesi yaparak güldürme planı, Abdullah Avcı'nın itirazına takılırken, Belözoğlu ile ilgili gelecek planlarına ise ışık tuttu.

Emre Belözoğlu'na giden son dakika teklifinin perde arkasında iki önemli faktör rol oynadı: Hem Hollandalı teknik adamın vurgu yaptığı teknik özellikleri üst seviyede bir orta saha oyuncusunu takıma kazandırma niyeti hem de Süper Lig'i tanıma aşamasında olan Dick Advocaat'a bilgi ve birikimi ile destek verebilecek yani bir nevi yardımcı antrenörlük görevine soyunacak bir isme kavuşmak...

Emre Belözoğlu hamlesi belki gerçekleşmedi ancak tecrübeli orta sahanın Fenerbahçe'nin gelecek planları arasında önemli bir rol oynayacağı ortaya çıktı.

(Sabah)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.