FETO'cüler örgütten ayrılmak isteyen FETO'cüleri yakın takibe almışlar

FETO'cüler örgütten ayrılmak isteyen FETO'cüleri yakın takibe almışlar
FETÖ lideri Fetullah Gülen'in örgütten ayrılmamaları için üyelerine haber takibi ve interneti yasaklamasının yankıları sürerken, Paralelcilerin kendi adamlarını bile böceklerle yakın takibe aldığı ortaya çıktı.

Teröristbaşı Fetullah Gülen'in"gerçekleri öğrenirler" kaygısıyla FETÖ militanlarına verdiği medyayı takip etmemeleri talimatı tartışılırken, FETÖ'nün kendi mensuplarını bile evlerine dinleme cihazı yerleştirerek yakın takibe aldığı belirtildi.

Ankaradaki FETÖ soruşturmasını yürüten savcılarla bildiklerini paylaşan "Fırtına" kod adlı gizli tanık, cemaat içinde olan ancak bağlılığından şüphe edilen ve aleyhte konuşan kişilerin ikametlerine gizlice girerek incelemelerde bulunduklarını anlattı.

Hedefteki FETÖ mensubunun kaldığı evin kapı kilitlerini söküp kopyasını çıkardıklarını aktaran gizli tanık, "Bu adreslere daha sonra girilip dinleme cihazı yerleştiriliyordu. Batıkent Harb-İş sitesinde oturan serbest meslek sahibi bir kişinin evine gidip kapı anahtarını kopyaladık. Dinleme sayesinde bu kişilerin hizmete karşı olup olmadığı a nlaşılıyordu" dedi.

ŞAHİNİ DE DİNLEMİŞLER

Bir dönem içinde yer aldığı hain örgütün kirli çamaşırlarını ortaya döken gizli tanık Fırtına, 17-25 Aralık operasyonundan sonra yaptığı çıkışlar nedeniyle FETÖ'ye yakın gözüken İdris Naim Şahin'i de İçişleri Bakanlığı koltuğunda oturduğu dönemde dinlediklerini aktardı. Fırtına, dinleme ses dosyalarını getiren komiserin İçişleri Bakanlığı'nda çalıştığını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.