WhatsApp'ta büyük yenilik!

WhatsApp'ta büyük yenilik!
WhatsApp'ta, iOS platformunda yayınlanan güncellemeyle iPhone'lara getirilen 'büyüyen emoji özelliği' Android cihazlara da gelecek.

Bildiğimiz üzere dünyanın 1 numaralı anlık mesajlaşma platformu WhatsApp'ta yaklaşık 1,5 ay önce güncelleme yayınlanmıştı. iOS kullanıcıları için yayınlanan bu güncellemeyle birlikte WhatsApp üzerinden gönderilen tekli emojilerin boyutları büyümüştü. Bu yenilik bazıları tarafından beğenilirken, bazı kesim tarafından da gereksiz olarak değerlendirildi.

İşte WhatsApp, şimdilik iOS platformunda olan bu özelliği geliştirerek Android kullanıcıları için de yayınlayacak.

Üst paragrafta da belirttiğimiz üzere emojiler artık Android'de de büyük görünecek fakat arada küçük bir fark var. Tek mesajda 4 ve üzerinde gönderilen emojiler eskisi gibi küçük görünecek. 3 emojiyle birlikte boyutlar büyümeye başlayacak.

KADEMELİ OLARAK BÜYÜYECEK

Yukarıdaki görselde de gördüğümüz üzere 3 emoji, eskisine oranla biraz daha büyük. 2 emoji gönderildiğinde simgeler biraz daha büyüyor. Tek gönderildiğinde ise iPhone'lardaki gibi daha büyük şekilde görünüyor. Yani Android'de emojiler kademeli olarak büyüyecek. iOS'ta ise 2 emoji kullanıldığında eskisi gibi küçük görünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.