Ante Cacic: "Türkiye şanslı bir şekilde dönüyor"

Ante Cacic: "Türkiye şanslı bir şekilde dönüyor"
Hırvatistan Teknik Direktörü Ante Cacic, “Türkiye Zagreb'e geldi ve 1 puanı kazandı. Bayağı şanslı bir şekilde Türkiye'ye dönüyor” dedi.

2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu ilk maçında evinde Türkiye’yi ağırlayan Hırvatistan, karşılaşmadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Hırvatistan Teknik Direktörü Ante Cacic, “Türkiye Zagreb'e geldi ve 1 puanı kazandı. Bayağı şanslı bir şekilde Türkiye'ye dönüyor. Türkiye hep zor bir takım, her zaman iyi mücadele eden ve çok iyi organize olan bir ekip. Böyle oynamalarını bekliyorduk. Girdiğimiz fırsatları değerlendiremedik ve bu ritmimizi bozdu. Türkiye'nin yeni oyuncuları da çok kaliteli isimler ve çok iyi oynadılar. Çok zor bir ortamda rakibimize karşı oynadık. Çünkü 12. adamımız olan seyircimiz tribünde yoktu. Üç topumuz direkten döndü. İkinci yarıda da moralimiz düştü. 1 puan aldık ama daha başlangıçtayız. Eminim ki takımımız ileride daha iyi ve güçlü bir şekilde oynayacak" dedi. 

Modric: "Beraberlik bizim için hayal kırıklığı oldu"

Hırvatistan Milli Takımı'nın yıldız oyuncusu Luka Modric, "Beraberlik bizim için hayal kırıklığı oldu. Bence oynadığımız oyun ile çok daha fazlasını hak etmiştik" dedi. 

Hırvatistan'ın yıldız oyuncusu Luka Modric, 2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu ilk maçında Türkiye karşısında alınan 1-1'lik skor sonrası yaptığı açıklamada, “Beraberlik bizim için hayal kırıklığı oldu. Bence oynadığımız oyun ile çok daha fazlasını hak etmiştik. Biz çok daha iyi takımız. Birçok şans da yakaladık ama sonuçlandırmadık. Kazanmalıydık ama olmadı. Futbol bu işte, bazen hak etmenize rağmen maçı kazanamıyorsunuz. 4 tane topumuz da direğe çarptı ama top bu, bazen girmek istemiyorsa elimizden bir şey gelmez. İleriye bakacağız” dedi.

Arda Turan yorumu

Arda Turan’ın milli takıma alınmaması hakkında da konuşan Modric, “Bu konu beni ilgilendirmez. Bu Türk Milli Takımı teknik adamının cevaplayacağı bir soru. Bununla ilgili bir cevap vermeyeyim” açıklamasında bulundu.
"Sonraki maça konsantre olmalıyız"

Grubun zor olduğuna dikkat çeken yıldız oyuncu, "Tüm takımlar sonuna kadar mücadele edebilir. Hepsi kaliteli takımlar. Göreceğiz daha çok maç var. Şimdi bir sonraki maça konsantre olmalıyız” ifadelerini kullandı.

"Emre Mor çok iyi oynadı"

A Milli Takım'ın genç yıldızı Emre Mor hakkında da açıklamalarda bulunan Modric, “Bence çok iyi oynadı. Çok yetenekli bir oyuncu. Eğer bir oyuncuyu Dortmund gibi bir takım alıyorsa o oyuncu da bir şey var demektir zaten. Artık her şey onun elinde büyük bir oyuncu ve kariyere sahip olmak için” diye konuştu.

Yıldız oyuncu ayrıca, maç sonrası ise Hakan Çalhanoğlu’nun kendisinin formasını aldığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.