Selo yine tehditler savurdu

Selo yine tehditler savurdu
HDP eşbakanı Selahattin Demirtaş her zamanki gibi tehditler savurarak 'Biz İmralı’dan haber alamazsak gerginlik daha da tırmanır' dedi.

Selahattin Demirtaş, Muş'un Malazgirt ilçesinde partisince düzenlenen 'Barış Mitingi'nde yaptığı konuşmada "Bir avukatı gönder durumu öğrensin gelsin, bitsin mesele. Eğer biz kötü niyetliysek buyur kötü niyetimizin de önüne geç. Bir avukat göndermek zor mu. Kimse anlayamıyor ama hassas meseleyi çözemezsek, biz İmralı'dan haber alamazsak gerginlik daha da tırmanır" dedi.

İşte o açıklama:

"Burdan bir kez daha Adalet Bakanı'na sesleniyorum. Kardeşim, istismar ediyorsak bir avukatı gönder durumu öğrensin gelsin, bitsin mesele. Eğer biz kötü niyetliysek buyur kötü niyetimizin de önüne geç. Bir avukat göndermek zor mu? Biz Diyarbakır'da bunun için açlık grevine başladık. Kimse anlayamıyor ama hassas meseleyi çözemezsek, biz İmralı'dan haber alamazsak, gerginlik daha da tırmanır. Biz bunu öğrenmeye çalışıyoruz. Barışın küçük bir ihtimali varsa silahların susabilecek bir toplu iğne ucu kadar ihtimali varsa bunu söylüyoruz. Ama gece gündüz savaş narası atanlar, asarız keseriz narası atanlar hainlikle suçluyorlar. Onlar kendi televizyonlarında, havuz medyasında, lağım medyasında bağırıp çağırsınlar. Biz bildiğimiz doğru, ahlaklı, ilkeli yoldan yürümeye devam edeceğiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum