Dursun Özbek'ten açıklama: "Fatih Terim Galatasaray'ın..."

Dursun Özbek'ten açıklama: "Fatih Terim Galatasaray'ın..."
Galatasaray, forma kol sponsorluğu için Permolit Boya ile 1 sezonluğuna anlaştığını KAP'a bildirdi. İmza töreninde açıklamalarda bulunan başkan Dursun Özbek, Fatih Terim'le herhangi bir ilgileri olmadığını söyledi.

Galatasaray'ın Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklama şu şekilde;

Şirketimiz ile Akçalı Boya ve Kimya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi ( Permolit Boya) arasında 2016 - 2017 sezonu futbol takımı forma kol sponsorluğu için yıllık 1.050.000 Amerikan Doları + KDV bedel ile anlaşmaya varılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

DURSUN ÖZBEK'TEN FATİH TERİM AÇIKLAMASI!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşmasının yapıldığı imza töreninde açıklamalarda bulundu.

Özbek, "Eleştirileri her zaman dikkate aldık. Bütün faaliyetlerimizi ona göre yaptık. Galatasaray'ın başarısına başarı eklemek için. Fatih Terim Galatasaray’ın yetiştirdiği değerli bir spor adamıdır. Bünyemizden çıkanlara sahip çıkmak görevimizdir. İletişim grubumuz benim de onayımı alarak Fatih Terim'in doğum gününü kutladık. Değerlerimizi özel günlerde hatırlamalıyız" dedi.

Fatih Terim'in Galatasaray'ın başına geçebileceği haberleri üzerine Dursun Özbek, "Bu soruyu sorulmamış farz ediyorum. Şu anda Galatasaray'ın bir teknik direktörü var. Böyle haberler nerelerden çıkıyor" dedi.

"GEÇMİŞ YILLARDAKİ RAKAMI BEKLİYORUM"

Kombineler 17 bin oldu. Taraftarımızın desteğini esirgemeyeceğini düşünüyorum. Geçmiş yıllardaki rakamı bekliyorum. Taraftarımızı Çaykur Rizespor maçına bekliyorum. Biz taraftarımızla güçlüyüz. UEFA'nın 65 milyon Euro sınırı, futbolcuların maaşları, primleri ve vergilerini kapsıyor. Bu konuda çok hassas davrandık.

"SELÇUK İNAN'A TEKLİF YOK''

Selçuk İnan için Katar'dan teklif yok. Bu ayrılacak haberlerini hayretle karşılıyorum. En verimli yaşında, değişmezimiz. Selçuk İnan futbolculuk sonrası teknik adam olarak da Galatasaray'a hizmet edecek. Şampiyonluğun en önemli adaylarından bir tanesi Galatasaray'dır.

(Fanatik)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.