Beşiktaş'ın sistemi yok!

Beşiktaş'ın sistemi yok!
Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, bu sezon için her maça farklı bir sistemle sahaya çıkmayı düşündüğü öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig’de ilk iki haftayı 4 puanla noktalayan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Şenol Güneş yeni sezon için belirlenmiş bir sistemin olmayacağını söyledi.

Futbolda sistemlerin maç maç hatta oyun içerisinde bile değiştiğini oyuncularına anlatan deneyimli hocanın, “Bizim önceliğimiz her zaman çok pas yapmak ve çok koşmak olacak” ifadelerini kullandığı belirlendi. Geçen sezon olduğu gibi yeni sezonda da göze hoş gelen futbol oynayacaklarının altını çizen Güneş’in, “Oyun içerisinde kimi zaman daha ofansif kimi zaman da daha defansif oynayabiliriz. Sistemimiz tamamen oyunun akışkanlığına göre belli olacak. Sizler her sistemde rahatlıkla oynayabilecek kalitede oyuncularsınız” yorumunu yaptığı öğrenildi.

Yeni sezonun geçen seneye göre çok daha zorlu geçeceğini ve Avrupa Şampiyonlar Ligi gibi üst düzey bir kulvarda yarışacaklarını da aktaran Şenol Güneş’in, oyuncularından daha fazla fedakârlık istediği kaydedildi.

"TAKIM OLABİLMEK"

Siyah-beyazlı hocanın, “Yoğun maç trafiğinde zor günlerimiz olacak. Yorgunluklar olacak. Bütün bu durumdan el birliğiyle çıkacağız. Sistemden önemlisi takım olabilmektir. Bu sene daha çok pas yapıp, daha çok koşacağız. Rakibi oyunumuzla yoracağız. Gücümüzü 90 dakikaya yayacağız. Ayrıca kesinlikle gereksiz kartlar görmemeliyiz. Hiç kimse öfkesine yenilip takıma zarar vermemeli” ifadelerini kullandığı aktarıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.