Dirk Kuyt Fenerbahçe'ye mi dönüyor?

Dirk Kuyt Fenerbahçe'ye mi dönüyor?
Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Dirk Kuyt sarı lacivertli kulübe yeniden dönüyor.

Dick Advocaat'ın Fenerbahçe'deki geleceği şampiyonluğa bağlı. Sarı-lacivertli takımı ligde zafere ulaştırması halinde Hollandalı teknik adamın sezon sonunda bitecek sözleşmesi uzatılacak ancak farklı bir göreve getirilecek ve yardımcısı Dirk Kuyt olacak.

Teknik direktör olarak ilk yılında takımı, camiayı ve ülkeyi tanıyacak olan Dick Advocaat, yola devam edilirse sportif direktörlüğü üstlenecek. Vatandaşı Dirk Kuyt da yardımcısı olacak. Böylece futbol şubesi profesyonel bir yönetim yapısına kavuşturulacak.

HEDEFİNDE AVRUPA DA VAR

Sarı-lacivertli takımın tecrübeli çalıştırıcısı ise lig şampiyonluğunun yanı sıra Avrupa'da da büyük başarılar hedeflediğini söyledi. Fenerbahçe'nin Avrupa'nın önemli kulüplerinden biri olduğunu belirten Dick Advocaat, “Çift kulvarda hedefe yürümenin yolu, sahada güçlü durabilen bir takım oluşturmaktır. Bunu başarmak için oyuncuların bireysel yetenekleriyle takım organizasyonunu birleştirmeliyiz. Hücum futbolunu oynayacağız, nasıl oynayacağımıza rakipler değil, biz karar vereceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.