Kılıçdaroğlu, Halisdemir’in mezarı başında dua etti

Kılıçdaroğlu, Halisdemir’in mezarı başında dua etti
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, darbe girişimi gecesi şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir’in Niğde’deki mezarı başında dua etti.

Kılıçdaroğlu, şehit Ömer Halisdemir’in mezarını ziyaret etti. Karayoluyla Niğde’nin Bor İlçesi’ne bağlı Çukurkuyu Beldesi’ne giden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, önce  Ömer Halisdemir’in babası HASAN Hüseyin Halisdemir’in evine geçti. Basına kapalı ziyaret sırasında Kılıçdaroğlu, başsağlığı dileklerini iletti.  Buradaki anı defterine "Ömer Halisdemir sadece Niğde’nin ve Niğdeliler’in değil milletimizin bir kahramanıdır. Şehidimizi saygıyla şükranla minnetle anıyoruz. Ömer Halisdemir’i yetiştiren Halisdemir Ailesi’ne de saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz. Allah’tan rahmet ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz" diye yazdı. Ailenin acısını paylaşan Kılıçdaroğlu daha sonra geniş güvenlik önlemleri altında Çukurkuyu Şehitliği’nde geldi. Kılıçdaroğlu, şehit Halisdemir için dua etti.

UMARIZ ACILAR KISA SÜREDE SONA ERER

Kemal Kılıçdaroğlu, Ömer Halisdemir’in mezarı başında dua ettikten sonra aynı mezarlıktaki diğer şehitlerin mezarına da karanfil bırakıp dua etti. Burada kısa bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:"Şehitlerimizi ziyaret ettik. Aileyi ziyaret ettik, dualarımızı okuduk. Ömer Halisdemir sadece bu beldenin, Niğde’nin değil tüm Türkiye’nin kahramanıdır. Onu saygıyla, minnetle her zaman anacağız. Ailesine başsağlığı dileklerimizi ilettik. Onlar tabi büyük bir acı yaşıyorlar. Acılarını paylaştık, onların yanında olduğumuz gösterdik. İyi bir evlat yetiştirdiler. Türkiye’nin geleceği acısından çok önemli görevler yapmış iyi bir evlat yetiştirdiler. Ailesine sabır diliyoruz. Umarız bütün bu acılar kısa sürede sona erer ve Türkiye huzurlu günlere kavuşur." Kılıçdaroğlu, daha sonra Çukurkuyu Belediye Başkanı AK Partili İleri Koçak’ı makamında ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.