GS’li futbolcuların FETÖ hatırası

GS’li futbolcuların FETÖ hatırası
Galatasaray'ın 1994 kadrosundan 6 futbolcunun FEM Dershanesi’nde çektirdiği fotoğrafa ulaşıldı.

 

Fotoğrafta FETÖ’nün Hava Kuvvetleri imamı Adil Öksüz ile genel dershaneler sorumlusu ve İstanbul imamı Ahmet Kirmiç de var.

ADİL ÖKSÜZ DE VAR

15 Temmuz darbe girişimini, ihanetin merkezi olarak bilinen Akıncı Hava Üssü'nde yöneten isimlerden biri oldan FETÖ'nün Hava Kuvvetleri İmamı Adil Öksüz ve örgütün İstanbul İmamı Ahmet Kırmiç'in yer aldığı fotoğrafı Yeni Şafak ele geçirdi.

Üsküdar FEM Dershanesi'nin çatı katında çekilen fotoğrafta, FETÖ yöneticilerinin dışında 6 Galatasaraylı futbolcu da var.

6 GS'LİDEN FETÖ HATIRASI

Önde en sağında şu an firari olan ve ülkenin dört bit yanında aranan Adil Öksüz bulunuyor. Öksüz'ün yanında ise FETÖ'nün önde gelen isimlerinden biri olan Ahmet Kırmıç var. O dönem FEM Dershanesi müdürü olan Kirmiç daha sonra FETÖ'nün en etkili isimlerinden biri haline geldi. 1994'te çekilen fotoğrafta GS'li futbolcular da var. O futbolcular Cihat Arslan, İsmail Demiriz, Benhur Babaoğlu, Yusuf Tepekule, Uğur Tütüneker, Arif Erdem ve Soner Tolüngüç. 6 futbolcu da GS'nin 1994 kadrosunda.

galatasaray-fetojpgrpb7o2pu.jpg

ŞİKEDE KUMPASIN MİMARI

Bir dönem örgütün İstanbul ve genel dershaneler imamlığı yapan Kirmiç'in, 'şikede kumpas' operasyonlarında gözaltına alınıp tutuklanan Serdar Adalı'yı himmet karşılığı hapisten kurtarmaya çalıştığı belirlendi. Kirmiç'in, Öksüz ve örgütün Kuzey Irak imamı Talip Büyük ile Fırat Kültür Merkezi'nde çalışan kaydı olduğu tespit edildi. Kirmiç örgütün TSK'ya militan sızdıran ekibini de uzun süre koordine etti.

DEMİRİZ'LE BAŞLADI

Galatasaray'daki FETÖ'cü yapılanma İsmail Demiriz'le başladı. FETÖ soruşturması şüphelisi olan Demiriz tutuklanmış ardından yurtdışına çıkış yasağıyla serbest bırakılmıştı. Demiriz'in ardından Uğur Tütüneker ve Hakan Şükür yapılanmaya dahil olarak futbolcuları örgüte kazandırmaya çalıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.