İstanbul'da helikopter destekli operasyon

İstanbul'da helikopter destekli operasyon
Sultangazi ve Gaziosmanpaşa'da sabah 04.30'da onlarca adresin kapısını çalan polisin hedefinde uyuşturucu satıcıları vardı.

İstanbul Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sabah 04.30 sıralarında Sultangazi veGaziosmanpaşa ilçelerinde önceden belirlenen adreslere yönelik operasyon düzenledi.

Yaklaşık bin polisin katıldığı operasyon kapsamında 79 adrese yönelik eş zamanlı baskın yapıldı. Operasyona Motosikletli Narkotim ekiplerinin yanı sıra özel hareket polisleri de destek verdi.

Operasyon düzenlenen adreslerden biriside Gaziosmanpaşa, Sarıgöl mahallesiydi. Motosikletli Narkotim ekipleri mahallede önceden belirlenen evlere girdi. Girilen adreslerde dedektör köpeklerle arama yapıldı.

istanbulda_helikopter_destekli_operasyon_1473397884_7376.jpg

Arama yapılan bir evde bir miktar uyuşturucu madde ele geçiren polis bir kişiyi gözaltına aldı.

Akalar sokakta bulunan bir eve giren polisler bir sürprizle karşılaştı. Uyuşturucu madde arayan ekipler, Türkiye’ye yasadışı yollarla girmiş olan 33 Pakistan uyruklu mülteci ile karşılaştı. Üzerlerinden pasaport çıkmayan mülteciler sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü. Öte yandan bir polis helikopteri de operasyona havadan destek verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.